Militära Experiment i Sverige 2016-2018

(…)
Från Instagram:
”Vilket äckligt land Sverige är. Psykopater som satt sig i våra myndigheter och rättsväsende med politikers hjälp och nu saboterar landet för att välta demokratin helt. Ikväll mötte jag ondskan. Överförmyndare med vårdnadsfrågor samt i ett ” Rådrum ” för en ”flyktingfamilj” i ”Knivsta”.
Han har en bakgrund inom flyget, förvaltningar (sektionschef, avdelningschef), 6 års arbete i USA med fribrev från regeringen, har sysslat mycket med ”utbildningsfrågor” och han visste precis hur organhandel och medicinska försök görs på folk.
Han bara log.

Jag berättar om att det har gjorts medicinska hjärnexperiment på pojken och när mamman försökte stoppa det så blev hon inlåst på psykiatrisk tvångsvård. Han nickar instämmande flera gånger och svarar jakande. Och nämner ett begrepp: olaga exploatering.

Sen ljuger de om honom. Han beskrivs som ett apatiskt flyktingbarn som måste sondmatas. Det hörde jag första gången för fyra år sedan. Så säger de för att kunna ta honom, så alla andra ska rata honom.

Vad har de gjort?

Och fattar ni hur det känns att sitta en meter från den här djävulska individen? Han nämner numren på rummen på ”flyktingförläggningen”, 1 resp 18. Där bor en ”familj på 3 personer med sängar av stålrör.”

Alla myndigheter har gjort rätt. Oh ja. Det är ju så att ingen har helhetssyn, så ”även om alla gör rätt i sin skokartong så blir resultatet fel”. Men nu sitter de där och ”alla bidrag dras in. Då får man ju inte ens advokat.”

Fattar ni? För det gör inte genomkorrupta politiker eller andra. De vill bara bli av med problemet. Dölja det.

Han talar om korruption och gräsliga övergrepp men använder konsekvent ord som betyder motsatsen.

Tack satans Wallström för att vi fick stanna i det helvetet av Mengele. Fy fan vilka as ni är.”

 

Experiment i samarbete mellan USA, EU och Sverige

Dessa militära experiment har utförts i samarbete med USA. De euforiska amerikanarna i sina jeepar som rusade förbi mamman på gatan dagarna när dessa experiment planerades och genomfördes kan man inte ta miste på. De få chockade svenska militärer som har fått kännedom om planerna och inte stöttar det, har varit helt blanka i ansiktet när de har passerat mamman i köpcentret. De klarade inte av att möta hennes blick.

Psykiatrikerna på tvångsvården var helt nollställda. Det enda undantaget var någon s k sakkunnig i Förvaltningsrätten som läste innantill i journalen om mammans påstådda vanföreställningar och som hade till uppgift att förneka detta, att få henne att ta tillbaka sina uttalanden och samtidigt hade svårt att se henne i ögonen av skam. För hen förstod att det var sant.

Ondskan i att plocka fram just de värsta ögonblicken ur journalen och försöka få mamman att ta tillbaka det för att få komma ut från den psykiatriska tvångsvården där hon dessutom skulle bli tvångsmedicinerad med injektioner eller 6 Risperdal per dag i rum 2:1 var systematisk och  svår att begripa. Det här kan ni inte förstå ens om ni försöker.

Mamman träffade på personer i ett nätverk under hösten 2017 som uppenbarligen hade anknytning till dessa grupperingar. De citerade uppgifter de hade fått men som de inte riktigt förstod. Det gick ut på att ”barnen ska påverkas tidigt”. Och att Tyskland inte var så förtjusta i moderna metoder utan rätt gammaldags. Dessutom att man helt enkelt var tvungen att offra vissa personer på vägen. Sånt kunde inte hjälpas. Mamman förstod. Och försökte förklara innebörden i det de nyss hade sagt.

I januari 2018 träffar mamman ytterligare en person med insyn i hennes fall. Hen tar upp frågan spontant på egen hand och erbjuder terapi till barnet som utsatts för hjärnexperimentet.

Mamman har i vårdnadstvister sedan 2015 fråntagits umgänge och vårdnad om sina barn. Så agerar svenska myndigheter. Om ni letar efter något tydligare exempel på ren och skär ondska av psykopater, så behöver ni inte leta längre.

Mamman är själv utsatt för experiment. De kontrollerar delar av hennes känslor så hon kan inte gråta. Hon kan inte ens gråta över sina barn sedan ca 3 år. Du tror naturligtvis inte att det här är möjligt. Tyvärr är det mycket du aldrig får veta.

Kom ihåg mannen som deltar i ”Rådrummet” för ”flyktingfamiljen” i ”Knivsta”. Den känslolösa kommentaren där han sätter ord på mammans beskrivning av hjärnexperimenten var en brottsrubricering. Inget mer. Och ett klargörande om att alla myndigheter hade gjort rätt ” i sin skokartong”. Och så här blev resultatet…. Tänk.

 

Alla låter det ske. Även barnrättsorganisationer.

Men svenska myndigheter och politiker låter det ske. Trots att de får vetskap om vad som pågår. Organisationer som Rädda Barnen, UNICEF, Barnombudsmannen, BRIS, Amnesty, Civil Rights Defenders, Human Rights Watch är tysta. Om de svarar via mail eller telefon låter de hälsa att de inte arbetar med enskilda fall.

 

MilitaryExperiments

 

Utdraget från Instagram skickades till men dessa organisationer, media och politiker har fått mail, pressreleaser via My Newsdesk och pingats i sociala media i flera års tid. Polisen har fått rader av polisanmälningar och Säpo och Försvarsmaktens högkvarter likaså.

To: karin.soder@regeringskansliet.se
Cc: info@svenerikalhem.se, eva.larsson@boj.se, evangelos.koutalas@barnombudsmannen.se, lars.adaktusson@europarl.europa.eu ”margot.wallstrom@gov.se” <margot.wallstrom@gov.se>, ”karin.soder@gov.se” <karin.soder@gov.se>
Cc: ”granskning@svt.se” <granskning@svt.se>, ”kalla.fakta@tv4.se” <kalla.fakta@tv4.se>, Fredric Karén <fredric.karen@svd.se>, Fredrik Lundh Sammeli <fredrik.lundh.sammeli@riksdagen.se>, ”gunnar.strommer@moderaterna.se” <gunnar.strommer@moderaterna.se>, ”Jimmie.akesson@riksdagen.se” <Jimmie.akesson@riksdagen.se>, ”christina.heilborn@unicef.se” <christina.heilborn@unicef.se>, ”magnus.jagerskog@bris.se” <magnus.jagerskog@bris.se>, ”forsvarsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se” <forsvarsdepartementet.registrator@regeringskansliet.se>, ”utrikesdepartementet.registrator@regeringskansliet.se” <utrikesdepartementet.registrator@regeringskansliet.se>, ”justitiedepartementet.registrator@regeringskansliet.se” <justitiedepartementet.registrator@regeringskansliet.se>, ”Socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se” <Socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se>

 

IMG_20180501_120842

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *