Försvaret och Säpo kan bara räkna till 2 – och inte ens det

Att: Försvarsmakten högkvarter men även Säpo

Ni kan säkert förklara hur det kommer sig att alla mina sökningar på Blocket resulterar i 2:or och rum i större lägenheter trots att jag uttryckligen har en sökning på 3:or? Och hur det kommer sig att jag bara får reklambanners från Synsam och Lensway med 20% rabatt?

Så här ser det ut genomgående när jag surfar. Problemet är att försvaret och Säpo inte kan räkna. För de har redan förstört min mammas liv. Sen förstörde de mitt. Och nu förstör de båda mina barn. Och det finns tecken på att andra barn i vår familj också drabbats. De har synfel. De lider av rättslig dyslexi. De kan inte räkna. Se bara på alla deras budgetproblem.
Så här ser det ut genomgående när jag surfar. Problemet är att försvaret
och Säpo inte kan räkna. För de har redan förstört min mammas liv. Sen förstörde de mitt. Och nu förstör de båda mina barn. Och det finns tecken på att andra barn i vår familj också drabbats. De har synfel. De lider av rättslig dyslexi. De kan inte räkna. Se bara på alla deras budgetproblem.

 

Den som förstår dessa nätverks sätt att kommunicera kan utläsa en hel del av annonser, nyhetsbrev och profil i sociala medier som interagerar. Här är Försvarets utskick från Blocket. Det mest uppenbara är att jag bara får förslag på 2:or istället för 3:or som jag har begärt. De gillar att berätta att de tänker tvångsrekrytera en av oss för övergrepp, hjärntvätt och slavarbete. Problemet är som sagt att de inte kan räkna. Heller.
Den som förstår dessa nätverks sätt att kommunicera kan utläsa en hel del av annonser, nyhetsbrev och profil i sociala medier som interagerar. Här är Försvarets utskick från Blocket. Det mest uppenbara är att jag bara får förslag på 2:or istället för 3:or som jag har begärt. De gillar att berätta att de tänker tvångsrekrytera en av oss för övergrepp, hjärntvätt och slavarbete. Problemet är som sagt att de inte kan räkna. Heller.

 

Ni kan säkert också förklara hur det kommer sig att Blocket genomgående används för Försvarets kommunikationsbehov. Att era två organisationer har exakt samma grad av korruption och myndighetsmissbruk är ju nästan lite skrattretande. Säpo använder TV4. Försvaret använder SvTPlay. Båda tycks dela på Melodifestivalen.

Säpo – ser fram emot utfrågningen i KU 25 januari ang Transportstyrelsen. Inte ens det klarar landets säkerhetstjänst av. Och alla med inblick i utrikespolitik förstår symboliken i Transportstyrelsen. Det gör väl alla era infiltratörer också.

Försvaret – bänka er framför slavauktionerna i Libyen. Dela popcornskål med Säpo, EU och USA. Bjud in era främsta vänner, socialdemokraterna. Erbjud era spinn-tjänster till Libyen och förklara att slaveriet i själva verket är omtanke och uttryck för djup solidaritet. Tala om hur ni lindar media runt lillfingret och påstå att ropen från slavar som protesterar faktiskt låter som en operaföreställning – högljutt och teatraliskt. Tipsa dem om ert huvudnummer: att skapa blocköverskridande lösningar i dessa känsliga frågor för att fullständigt eliminera opposition.

Erbjud kvalificerad kompetensutveckling från ”en humanitär stormakt och förebild i rättsstatsfrågor” gällande opinionsbildning. I klartext hur man kartlägger, övervakar och läser människors tankar. Det är väl ni som sålt den utrustningen till Eritrea? Och ska ni inte som en ren väntjänst erbjuda både Libyen och Eritrea universitetsutbildningar i Sverige ,som ni gjorde med thailändarna? Vanliga, civila lagar och regler är ju rena förskolan för gubbar som ni, som vänt blad på Gärdet i 40 år utan att få använda stridsutrustningen i praktiken. Jag förstår att det svider.

 

Det enda ni två får göra är att spärra in vanligt folk på psyket och trakassera oskyldiga med förmyndarskap och hjärntvätta barn. Det ger ju inte så mycket adrenalin. Med känsliga händer är väl djävulskap bakom skrivbordet det enda ni klarar. Och så skyller ni bekvämt allt på andra.

 

Ni har till och med fått svenska folket att tro att ubåtarna i själva verket var sillstim. Det är makalöst.

Antingen är folk osedvanligt korkade. Eller så är ni osedvanligt intelligenta. Men med hjälp av tankeläsning och militär teknik för påverkan så krävs det ju faktiskt inte så mycket intelligens. Känn er inte smickrade i onödan.

När nivån på Sverige är så låg tack vare era sövande insatser på olika plan, så förstår jag att Försvaret tycker att militärjunta är bättre. Folk kan ju ändå inte tänka.

 

Och Reportrar Utan Gränser rapporterar lydigt att Sverige kommer på andra plats. De glömde bara att vända på listan. De läste den bakifrån. Eller så kanske ni hade bytt ut resultatlistan på deras kontor nattetid, som ni gör hos mig?

Vi ses i en rättssal inte alltför långt fram i tiden. Under tiden fortsätter jag med det ni kallar ”Konsertföreställningar” dvs talar om för svenska folket och resten av världen vad som göms bakom alla illusioner som ni bygger upp.

Sillen handlar jag i mataffären.På burken borde det alltså stå en varningstext: ”Överkonsumtion kan leda till larvfötter.”

Det är märkligt, men sillburkarna  saknar faktiskt periskop, grodmän och allt annat som hör ubåtar till.

Och Säpo – den desinformation och rysk påverkan som ni är så oroliga för är faktiskt väldigt uppenbar och lätt att genomskåda. Er egen desinformation däremot, den behöver vi skydd mot.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *