Enligt Wallström är allt mitt eget fel. Jaså?

Ikväll på ABF-huset med Margot Wallström. Först noterar jag än en gång den närmast religiösa stämningen och inbördes beundran bland socialdemokraterna. Jag har aldrig sett något så djupt ohälsosamt och illavarslande. Och det gör att Wallströms eget beteende är fullständigt logiskt.

Mot slutet av dragningen om Fantastiska FN och Feminism tillåts jag (faktiskt, trots att Säpo står där mangrant) ställa en fråga.

Hur förklarar Wallström att de vackra orden i utrikespolitiken och FN-sammanhang inte motsvaras av verkligheten för oss som lever väldigt nära svensk utrikes- och inrikespolitik sedan ett par år. Jag nämner också mina barn – som jag en gång hade.

Det var en mycket finkänslig inledande formulering som betyder: ”Du står där framme och blåljuger din jävla sossepamp”.

 

”Din situation har att göra med den du är som person”

Wallströms reaktion är följdriktigt att hon helt enkelt inte förstod. Kunde jag förklara mig?

Det gör jag, och kämpar för att inte tappa behärskningen och tala klarspråk. Jag får alltså ta dubbelt ansvar för hennes totala inkompetens, självbespegling och lögner. Dels offrad och slaktad, dels tvingas jag anpassa mig efter hennes förnekande piruetter.

 

Ja – vad gör Ryssland? Vi vet ju redan vad Sverige, USA och NATO gör respektive inte gör.

Hon svarar ordagrant: ”Din situation har att göra med den du är som person, och med din familj.”

Punkt. Sen enas vi om att det här inte är rätt forum att fortsätta diskutera mitt fall. Margot Wallström ser mig rakt i ögonen över publikhavet och konstaterar ödesmättat ”Vi får se vad som händer om en timme”. (Det här var samma kväll som Trump drog sig ur Iran-avtalet. Vad har det med en helyllesvensk medelålders förortsmorsa att göra? Fråga UD.) Och hon tillägger lätt ”Det beror också på vad Ryssland kommer att göra.”

Människan står sedan och solar sig i glansen av sossesmicker och kommenterar inte ens mina barn.

Hennes uppsyn och formulering sade ju att allt är mitt eget fel. Mitt och min familjs. Hon lade till en passus om Ebola och vikten av att förhindra smittspridningen, och sen en berättelse från Kongo om ”flickan som skulle reformera men blev bortförd av soldater och sen dess har förlorat ljuset i sina ögon, enligt hennes pappa”.

Vi som behöver förstå, förstår.

Så lämpligt. Det här är inlägg som jag postade igår kväll. Den som framöver vill glorifiera Fantastiska FN kommer att få med mig att göra. Det blir inte roligt, för jag har en vass penna och noll tålamod med puckon numera.
Så lämpligt. Det här är inlägg som jag postade igår kväll. Den som framöver vill glorifiera Fantastiska FN, Feminism och Solidaritet kommer att få med mig att göra. Det blir inte roligt, för jag har en vass penna och noll tålamod med puckon numera.

 

Ja, så fort Twitter hade svalt mitt inlägg om ryssarnas och fransmännens veton så skickar USA ut sitt folk med tröjor prydda med Union Jack. Märker ni att sossarna, Margot Wallström och USA har en del gemensamt? Den totala bristen på självkritik. Självbespegling och förhärligande. Noll självkritik. Och så fort man nämner ett ord som börjar på R och slutar på -yssland så hugger de snabbare än en kobra. Ännu en chans att slippa ta ansvar för sina egna vidriga genocides. Ja, inte är det smickrande. Det kan man verkligen inte säga. Det är ju USA och CIA som ytterst bär skulden för fascismen vi ser. Läs din historia. Sen kan vi prata. Inte förr.
Ja, så fort Twitter hade svalt mitt inlägg om ryssarnas och fransmännens veton imorse så skickar USA ut sitt folk med tröjor prydda med amerikanska flaggan. Märker ni att sossarna, Margot Wallström och USA har en hel del gemensamt? Den totala bristen på självkritik. Självbespegling och förhärligande. Noll självkritik. Och så fort man nämner ett ord som börjar på R och slutar på -yssland så hugger de snabbare än en kobra. Ännu en chans att slippa ta ansvar för sina egna vidriga genocides. Ja, inte är det smickrande. Det kan man verkligen inte säga. Det är ju USA och CIA som ytterst bär en stor del av skulden för fascismen vi ser i Europa. Läs din historia. Sen kan vi prata. Inte förr.

 

Se här från mitt Twitter-konto. Det är inte jag själv som primärt vill "reformer". Utan jag utsätts för en rad myndighetsmissbruk och man öppnar Pandoras Box av militära maktmedel och tortyrmetoder för att tvinga mig att skapa PR och väcka opinion för att få något så jävla enkelt som grundläggande mänskliga rättigheter och barns rättighetter. Fattar inte UD och Wallström att allt är en planerad set up? Har de inte lärt sig något alls sedan förskolan, förutom hur man skaffar och behåller makt?
Och se här från mitt Twitter-konto. Det är inte jag själv som primärt vill genomföra ”reformer”. Utan jag utsätts för en rad myndighetsmissbruk och man öppnar Pandoras Box av militära maktmedel och tortyrmetoder för att tvinga mig att skapa PR och väcka opinion för att få något så jävla enkelt som grundläggande mänskliga rättigheter och barns rättigheter. Fattar inte UD och Wallström att allt är en planerad set up? Har de inte lärt sig något alls sedan förskolan, förutom hur man skaffar och behåller makt?

 

Wallström glömde berätta att det här är hennes och UD:s fatala misslyckande

Vi fattar diplomatiska omskrivningar, Wallström. Men du glömde berätta att du själv bär ansvaret – du och din regering. Du glömde berätta att UD verkar vara fullständigt jävla genomkorrupt av särintressens agendor, inte fokuserat på svensk utrikespolitik och medborgares mänskliga rättigheter i en internationell kontext.

Jag fattar att ni inte vill reformeras, jävla as. Och det verkar som om ni slaktade oss just för att oskadliggöra en potentiell motståndare. Eller för att följa den uppgjorda planen som går ut på att jag ska tvingas schavottera och jagas runt som en jävla skottspole för att folk ska begripa hur illa ni har skött er makt i alla år.

Jag upphör aldrig att chockeras över politikers och myndigheters totala brist på kompetens, obefintliga ansvarskänsla, omänskliga bemötande och noll sinne för kloka lösningar. Allt handlar istället om deras jävla ego och makt.

Nu blir det krishantering en masse för socialdemokratin och UD. Det här är så katastrofalt att jag saknar ord. Solidaritet är numera ett uttryck för ”vi håller varann om ryggen och offrar alla andra”. Folkhemmet är väl den bur som jag befinner mig i sedan några år – drakoniskt övervakad med 24/7/365 sällskap från Big Brother som lägger skit i maten och misshandlar både mig och mina barn och samtidigt tar ifrån mig varenda rättighet som en människa lagligen ska kunna åtnjuta.

Uppdaterat och kompletterat 20180509, 20180612:

Igårkväll när jag hade publicerat detta blogginlägg så går jag och borsta tänderna. Plötsligt ser jag droppar av blod i handfatet. Var kommer det ifrån? Jag hittar till slut örat där örhänget sitter. Det blöder. Så här har de gjort förut - hålet har blivit sårigt. Ibland höger, ibland vänster. Nu blöder det. Det här är biologisk krigföring. Det är inte en slump. Det är gamla örhängen jag har haft länge. Och jag har varit med om liknande händelser förut på andra delar av kroppen. När jag postade den här bilden på Twitter så harklar sig Big Brother som bor ovanför mig. Du vet redan att jag är utsatt för drakonisk övervakning 24/7. Hur tror du det känns? För det handlar INTE om beskydd. Ja, inte av mig iallafall. De skyddar sina egna itnressen däremot. Skyddar mörkläggningen.
Igår kväll när jag hade publicerat detta blogginlägg så går jag och borsta tänderna. Plötsligt ser jag droppar av blod i handfatet. Var kommer det ifrån? Jag hittar till slut örat där örhänget sitter. Det blöder. Så här har de gjort förut – hålet har blivit sårigt. Ibland höger, ibland vänster. Nu blöder det. Det här är biologisk krigföring. Det är inte en slump. Det är gamla örhängen jag har haft länge. Och jag har varit med om liknande händelser förut på andra delar av kroppen. När jag postade den här bilden på Twitter så harklar sig Big Brother som bor ovanför mig. Du vet redan att jag är utsatt för drakonisk övervakning 24/7. Hur tror du det känns? För det handlar INTE om beskydd. Ja, inte av mig iallafall. De skyddar sina egna intressen däremot. Skyddar mörkläggningen.

 

Och här ser vi försvarsministern i sin fulla prakt. Det militära samarbetet med USA/NATO under falsk neutral och alliansfri flagg sedan andra världskriget är väl dokumenterad av Mikael Holmström, Wilhelm Agrell och Daniele Ganser. Men det bekommer varken svenskarna eller politikerna som drar iväg över Atlanten för att sälja fler medborgare till grova övergrepp och människohandel med USA.
Och här ser vi försvarsministern i sin fulla prakt. Det militära samarbetet med USA/NATO under falsk neutral och alliansfri flagg sedan andra världskriget är väl dokumenterat av Mikael Holmström, Wilhelm Agrell och Daniele Ganser. Men det bekommer varken svenskarna eller politikerna som drar iväg över Atlanten för att sälja fler medborgare till grova övergrepp och människohandel med USA. Ingen reagerar. Helt logiskt i landet som sover under en våt filt från Ystad till Haparanda sedan många år.

 

IMG_20180508_221444
Det är svårt att tänka sig någon som är mer lämplig seminariehållare för detta tema. Mental överrumpling är något som hela regeringen har ägnat sig åt hela regeringstiden med Transportgate, #AnnikaMöllström/Callgirl #Children4Sale, Eliassons försäljning av polisiära uppgifter osv. Vi fattar. Sossarna lider av mental överrrumpling och bör icke anförtros fler uppgifter på ett överskådligt antal år. De återfinns snart på ett ålderdomshem nära dig där de gör så liten skada som möjligt. Det är sann solidaritet mot folket.

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *