Exempel på uppdrag

Saknar du tid för det strategiska arbetet?

Med samlad erfarenhet från många branscher har Colonia Communication tung kompetens av marknadsföring och kommunikation för teknik- och tjänsteföretag. Strategiska uppdrag i form av marknadsplaner med omvärldsanalys, analys av drivkrafter på marknaden, SWOT-analyser, insikter, budskapsanalys och djupintervjuer i kundundersökningar är en del av vårt erbjudande. Syftet är att hjälpa våra kunder att få en överblick av marknaden.

Det bästa vi vet är att ge dig resultat!

Content marketing med textproduktion för alla kanaler inklusive PR, debattartiklar, broschyrer, webbplatser, nyhetsbrev, innehållsplan och uppdateringar i sociala medier är exempel på hur vi hjälper våra kunder att genomföra sina strategier. Vi arbetar med såväl intern som extern kommunikation, och skriver på både svenska och engelska. Med helhetssyn och genomtänkt strategi träffar budskapet rätt.

Exempel på upppdragsgivare

Colonia Communication arbetar med B2B och har under årens lopp haft kunder i en rad olika branscher som säkerhet, bygg, utbildning, facility management, läkemedel, medtech och teknik.

Vi tar ansvar!

Vi gillar samhällsengagemang eftersom alla kan dra ett strå till stacken för en bättre värld med mer transparens, rättvisa och yttrandefrihet som ger en sund dynamik människor emellan. Därför tar vi även Pro Bono-uppdrag för mänskliga rättigheter, barns rättigheter och rättsstatsfrågor. Välkommen!