Försvaret och USA söver medborgare och ger hemliga injektioner nattetid

I går hade Annika Möllström återigen påhälsning i sin lägenhet. Den här gången av försvaret. Vad det gällde vet hon inte. Försvaret och även Säpo hävdar ibland att Annika arbetar för dem och att man inte ska ta hennes utsagor på allvar. Det är fel. Andra påstår att hon är misstänkt för brott. Det är fel. Däremot är svenska myndigheter, politiker och sjukhus är utsatta för en massiv infiltration.

– Nu har den här cirkusen pågått i fyra år. Det är omöjligt för mig att nå fram till politiker eller att få hjälp. Jag misstänker också att mina sociala konton har svartlistats för jag når inte fram den vägen heller. Och nu när jag söker sjukhusvård efter alla matförgiftningar i mitt hem så märker jag att infiltrationen pågår även inom vården, berättar Annika Möllström.

Annika har haft påhälsningar av säkerhetspolis och försvar nattetid under flera veckor. Hon sövs ett par timmar. Då går man in och undersöker hennes tillhörigheter och man har även manipulerat hennes mat i kylen med olika preparat som framkallar matförgiftningar och olika effekter.

En säkerhetspolis röjdes

En av dessa, en säkerhetspolis, röjdes igår och hon mötte honom för första gången igår eftermiddag på gården där hon bor. Säkerhetstjänsterna håller sig undan och döljer sin närvaro så långt det går, men vid vissa tillfällen vill de möta sitt offer. Till exempel när de blir röjda eller har misslyckats på något sätt. Det här beteendet har Annika varit med om förut.

Preparerat kranvatten och hemliga injektioner

– Jag har ju förstått att jag har fått i mig ämnen som är skadliga på ett eller annat sätt. Kranvattnet hemma har tidvis gett mig stark huvudvärk. Och någon har på omvägar påstått att jag har fått MS. För att ta reda på det så har jag sökt vård. På Danderyds akut skulle de ta ett blodprov, men istället fick jag en hemlig injektion som gjorde att jag mådde pyton i flera timmar. Händelsen är IVO-anmäld. Samma sak har hänt på andra sjukhus. Och en morgon i förra veckan vaknade jag med ett blåmärke i armvecket och ett tydligt märke efter en injektion. Det hände nattetid och jag har ingen aning om vad det rörde sig om. Det är klart att man blir orolig- det är vansinnigt obehagligt, säger Annika Möllström.

Planterar fejkade annonser i tidningar i hennes hem

Uppgiften om att Annika skulle ha fått MS kom via säkerhetspolisen. De lade in en annons i en tidning som de lade fram på hennes soffbord i hennes hem. I annonsen presenteras en lägenhet som ”liksom MS kommer utmana hennes syn, hörsel och balans”. Det är uppenbart att annonsen inte är äkta utan planterad. Det finns ingen rim och reson i annonsen över huvud taget, den hänger inte ihop. Det rör sig enbart om rena trakasserier. Och det verkar som om säkerhetspolisen inte uppskattade att Annika tog sig till Almedalen för att ge sin version till olika makthavare.

Almedalen.
Annons i tidning som placerades på hennes soffbord med den här sidan uppvikt. Det finns ingen logik i annonsen utan framstår som ett sätt att lämna inforation.

Kontrollerar sjukhusen

Säkerhetspolisen har också försökt kontrollera vilken klinik hon vänder sig till för att styra läkare och diagnos. När Annika sökte vård på Södersjukhuset i förra veckan så infiltrerade Säpo vårdpersonalen på mottagningen. Det här märker Annika – efter fyra år med dessa organisationer så känner hon igen dem direkt. Hon lämnade mottagningen omedelbart.

I helgen åkte Annika ut till Löwenströmska sjukhusets akutmottagning i Upplands Väsby. Men säkerhetspolisen och delar av försvaret hinner före. De kantar hennes väg med bussen med olika meddelanden och även på sjukhusområdet så möts hon av skyltar som leder henne till ”Psykiatrin” istället för den medicinska akuten. På Löwets akutmottagning avvisas hon också, säkerhetspolisen hindrade sannolikt personalen från att ta emot henne. Alla matförgiftningar och militära experiment som Annika utsätts för får inte komma till andra läkares kännedom. Säkerhetspolisen vill också kontrollera diagnosen.

Säpo har också försökt stoppa henne från att söka vård på Karolinska eftersom de inte har samma kontroll där. Till slut åkte Annika dit i alla fall och fick hjälp. Men omständigheterna var dunkla.

– På Karolinska fick läkaren upp delar av min journal trots att jag inte lämnat mitt medgivande. Myndigheterna har ju försökt tysta mig genom att låsa in mig på psyket och den här uppgiften kom lägligt nog upp för läkaren på Karolinska som direkt började anta att min historia och mina symtom var av psykosocial karaktär. Det var ju bara ett sätt att sabotera min trovärdighet om jag skulle börja berätta om alla trakasserier av NATO, försvar och säkerhetspolis, konstaterar Annika.

Hemfridsbrott av försvaret

Igår hade Annika hemfridsbrott igen och blir tveksam över matvarorna och kaffet hemma. Eftersom hon inte visste om hon hunnit få i sig något så bar det av till sjukhuset idag igen.

– Idag var jag på S:t Görans sjukhus. Där tas jag emot av en medarbetare som har tejpat för sitt efternamn på namnskylten. Jag fick ett starkt intryck av att de inte primärt var intresserade av att ge mig vård utan bara ville undersöka mig av nyfikenhet på alla experiment och injektioner jag utsatts för. Det känns inte ärligt. Jag är känd i dessa kretsar vid det här laget.

De gånger Annika har stannat kvar på sjukhuset eller läkarmottagningen och fått en undersökning så har man tagit en rad blodprover men Annika upplever inte att hon får ta del av alla provsvaren. Och den påstådda MS-diagnosen – den har hon inte fått bekräftad än så länge.

”USA och militär får behandla oss som de behagar”

– Jag har fått höra att vi bl a har en ”skuld” att betala i vår familj. Därför får USA och deras allianser behandla mig och mina barn på det här sättet. Vad är det för sjuk militär lag som tillåter detta? Det är fullständigt oacceptabelt. Fullständigt oacceptabelt. USA, NATO, försvar och säkerhetspolis beter sig fullständigt vidrigt. Jag utsätts för militära experiment utan mitt medgivande och trots högljudda protester till ambassader och myndigheter. De har utfört hjärnexperiment nattetid som har hindrat mig från att sova till exempel. De använder tekniker för tankeläsning och plantering av tankar i hjärnan. Jag märker det. Ibland är det mycket uppenbart. Andra gånger mer subtilt. Det gäller att vara uppmärksam och ifrågasätta sitt agerande och sina tankar. Människor måste förstå att den här tekniken finns i allra högsta grad och används brett på vanliga medborgare om de utses till måltavlor.

Svenska försvaret har också utfört hjärnexperiment på Annika som hindrar henne från att sova. Tekniken kallas för electronic harrassment. Varför de gör detta är omöjligt att förstå. Maten i hennes hem har preparerats med droger som har olika effekter på henne. Teorin är att militären och amerikanska armén vill undersöka hur man kan droga fram den perfekta soldaten som inte känner hunger, rädsla och som är uthållig och har kapacitet trots starka påfrestningar som ytterst lite sömn. Allt detta har Annika fått erfara.

Hemliga injektioner nattetid. #syforlivet
Annika vaknar med märken som detta. I efterhand får hon höra att intentionen var den bästa efter omständighterna. Men det är ytterst obehagligt och väcker många frågor. När samhället mörklägger och inte klarar av att tala öppet om vad som sker, så är det här en verklighet som fler lever med. Inte bara i Sverige.

Inte ens Röda Korset eller Läkare utan gränser hjälper till

Annika har vänt sig till alla NGO:er, i Sverige och internationellt. I veckan frågade hon Röda Korset om de kan ge henne en oberoende läkarundersökning. Svaret var nej. Hon ringde Läkare utan Gränser förra veckan. Inte heller de vill rekommendera någon. Hon har talat med Vårdförbundet som hänvisar vidare till ansvarig politiker.

Annika har kontaktat FN och alla tänkbara instanser för mänskliga rättigheter. Hon har fått höra att hennes barn är skyddade av UNICEF, men det visar sig att så inte alls är fallet. Det har varit en ren bluff. Precis som så mycket annat.

Påtryckningar av säkerhetstjänster och försvar

Och politikerna är utsatta för påtryckningar av USA, försvar och säkerhetstjänster. De låter Annika behandlas sämre än en råtta på ett laboratorium. Alla rättigheter har tagits ifrån henne.

Med tanke på alla hemfridsbrott och matförgiftningar har Annika börjat ta för vana att köpa maten samma dag som hon ska äta den. Det blir dyrt. Det blir omständligt. Det är i stort sett omöjligt att leva ett normalt liv. Och det är precis det som är meningen. Nu har dessutom Annika inlett en process för att få tillbaka sina barn för att kunna skydda dem. Och det vill man stoppa med alla medel. USA och NATO vill straffa henne på alla tänkbara sätt.

Regeringen vill pressa Annika att emigrera

Myndigheterna trakasserar henne i Sverige och i alla andra länder så att hon tvingas flytta till USA. Det är en militär överenskommelse, en militär ”lag”. Alla dessa trakasserier är uppenbarligen sanktionerade av svenska regeringen. För USA och försvaret är Annika och hennes barn en statlig egendom som de behandlar så som det behagar dem. Hon är dessa organisationers kattleksak som de slänger runt, trakasserar och utnyttjar.

– Regeringen behandlar medborgarna som ett mjölkpaket på hyllan numera – du är till salu för främmande makt. Ibland på rea, ibland till överpris. En vacker dag har du passerat bäst-före datum, anses rutten och hamnar på soptippen. Häromdagen fick jag höra att man än en gång försökte få Stefan Löfven att lösa problemet ”Annika Möllström” en gång för alla. Jag är för högljudd och obekväm. Jag rättar mig inte i ledet.

Händelser polisanmäls men leder ingen vart

Alla händelser polisanmäls, men eftersom detta handlar om trakasserier som utförs av USA, NATO och militär så tystas allting ner. Polisanmälningarna leder inte vidare. Att kartlägga alla infiltratörer från olika håll är också ett arbete som man helst vill bedriva i det tysta. Under tiden får Annika och hennes barn utsättas för alla tänkbara typer av brott. Ingen bryr sig. Alla polisanmälningar läggs ner, och den vanligaste orsaken är att det rör sig om ”brott utanför allmänt åtal”. Polisen får inte utreda brott som utförs av NATO och deras nätverk. Det framgår även i olika dokument och dokumentärer av t ex BBC att dessa nätverk står över lagen.

Annika försöker nå fram till politiker, departement och medier. Det är helt tyst. När säkerhetspolis och försvar stegar in på kontor och redaktioner med myndig stämma och legitimationer så tystnar protesterna. Samma sak när USA kliver in med sina påtryckningar.

Inte ens Mina Vårdkontakter med BankID fungerar

Alla Annikas mobiler och datorer är hackade och ger konstiga sökträffar. Hon rekommenderas installera BankID för att kunna utföra krypterad kommunikation med ”rekommenderade” vårdgivare men även BankID är korrupt och ger henne felmeddelandet att det inte finns någon person med hennes personnummer i landet. På sidan som till slut visas kommer en rekommenderad länk upp – hon uppmanas återigen att söka hjälp hos psykiatrin.

Allt det som hon utsätts för vill ingen kännas vid. Det är obekväma sanningar och vittnesmål om ett tyst krig, ett dolt kallt krig och statsfinansierade trakasserier av militär och säkerhetstjänst som för enkelhetens skull klassas som ”vanföreställningar.” För det här får man inte tala om.

Annika påstås ibland vara dold operatör

Under tiden påstår delar av försvaret, säkerhetspolisen och de dolda NATO-nätverken ibland att Annika i själva verket arbetar för dem. Det är också en förevändning de använder för att hindra Annika från att få hjälp. I själva verket är Annika utsatt för grova övergrepp och har närmast en rättegång i Haag i åtanke när hon beaktar säkerhetstjänsternas och militärens vidriga övergrepp.

En annan förevändning är att hon är misstänkt för brott och behandlas som en brottsmisstänkt. Det är anledningen till att all hennes kommunikation är styrd och censurerad. Det är anledningen till att hon får oerhört svårt att nå ut och få hjälp.

Allt detta är sjuka vanföreställningar av korrumperade säkerhetstjänster som enbart är ute efter att trakassera henne pga hennes arv och släkthistoria. Vid det här laget är Annika också ett vittne till gräsliga övergrepp och planerade kupper. Det är klart att man vill tysta ner det.

Utbredd rättsröta och korruption

Att det svenska samhället är så fullständigt korrumperat och infiltrerat av olika militära intressen är ett massivt underbetyg för säkerhetspolis, justitieministrar och inrikesministrar. Och statsministrar, inte minst.

Det är uppenbart att under många års tid så har rättsrötan, infiltrationerna och de dolda nätverken i näringslivet fått breda ut sig som en cancersvulst i Sverige. Den svulsten har spridit sig till sjukhusen. Precis som polisen har blivit politisk så är även vården politisk. Somliga får hjälp, andra inte. Vissa trakasseras helt enkelt. Även de medicinska laboratorierna verkar ha en politisk agenda. Vi har inte ett Orwellskt samhälle idag. Vi har något mycket, mycket värre. Men ingen förstår det.

Svenska politiker är hala som ålar

Svenska politiker är kända för att åla sig fram och tillämpa en tyst diplomati som i klartext innebär att man har extremt böjliga ryggar och tystar ner allt som är obekvämt. Att med alla medel undvika konflikter och konkreta sanningar är en svensk paradgren historiskt som praktiseras fullt ut av de styrande i landet idag.

– Makthavarna har fullständigt tappat greppet om sin roll. För dem är allt politik, inte ett uppdrag. Idag postade jag en faktura till Stefan Löfven som täcker skulder som har uppkommit under deras regeringstid pga alla gräsliga statsfinansierade trakasserier. Eftersom min post censureras sedan fyra år tillbaka och inte alltid kommer fram, så skickade jag fakturan rekommenderat. Stämning och skadestånd kommer sen. Och till er andra vill jag bara säga en sak – vi ses i Haag. Med eller utan MS, avslutar Annika Möllström.

Den här texten publicerades ursprungligen på My Newsdesk sommaren 2017.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *