Hotet kommer inifrån, MSB

Nu ska vi spela hockey på elitnivå MSB . Här är en serie avkodade slides på er broschyr som landade i brevlådan nyss. Osedvanligt kvalificerad och dyr psyops och desinformation. Men vad gör ni inte för att få tyst i klassen? Ducka gubbar och dra på suspen. Efter alla dessa års konstanta övergrepp och misshandel är det hårda puckar.

Den här folder är nämligen ett slag i ansiktet för den som råkar ut för svenska myndigheters och motståndsrörelsers misshandel i flera år. Plus alla andra stater som påstås vara våra allierade, men det är ju så obekvämt så det får man inte prata om.

Hotet kommer inifrån. Det vet de flesta vid det här laget, MSB. Och skyddsrum räcker inte långt mot biologiska vapen och mindcontrol. Vid det laget är kriget redan över. Det borde ni veta.

 

IMG_20180531_163855_539

Kommentarer till utvalda sidor:

TILL SVERIGES INVÅNARE

Falsk trygghet invaggar naiva svenskar i ett blåögt töcken. Så vi hoppas verkligen att ni tror på allt det här! Ingen berättar att för att ta makten i Sverige och få folk att förråda sina närmaste räcker det med att spela på svenskars rädsla. Rädsla att förlora jobbet. Rädsla för vad andra ska tycka och tänka. I det här landet hörs mangrant: ”Välkommen, tortera våra kvinnor och barn! Vi säger inget”. Inte ens media rapporterar. Hur tror du att Förintelsen kunde pågå så länge? För Hitler tystade media och andra med argumentet om rikets säkerhet. Funkade skitbra redan då. Så det har vi kopierat. Till och med FN håller med oss. Det finns inte längre någon kvar i internationella organisationer eller NGO:er som kan upprätthålla civil lag och rätt, mänskliga rättigheter eller pressfrihet. Det har vi sett till med gemensamma krafter. Hur tror du vi använder alla anslag? Och affärerna från Bilderberg-gruppen?

 

IMG_20180531_164257_791

 

Sidan 3 betyder: Vi tystar offer och vittnen med psykiatrisk tvångsvård, nekad polisutredning, hårdcensur i media och mörkläggning. Allt för att du ska tro att Sverige är ett tryggt land och sova gott. Att du som är anhörig och vän hjälper till med att ringa psykakuten och ordna polishandräckning efter våra kollegers påverkan underlättar enormt. Förtala även offren inför deras barn. Hjärntvätt är bästa försvar!

 

VAD SKULLE DU GÖRA OM DIN VÄRLD VÄNDS UPPOCHNER?

Gubbar gillar hockey och tacklar kvinnor och barn uppifrån så hårt det går. Så här vänder vi din värld uppochner i en kris. Jadå, det funkar precis så här. De har tillämpat och forskat på kvinnor och barn i minst fem år. Evidensbaserat. Så länge kvinnorna fortsätter tjattra om #metoo så klarar vi oss bra. Det är värre den dagen de lär sig spela hockey.

Vardaguppochner

Sidan 4 betyder: Så här tacklar vi dig i en kris! I en kris blockerar vi dig från arbete. Vi och våra kollegor samt Sveriges hemliga maffianätverk tvingar dig att sjukskriva dig eller bli arbetslös. Det fixar alla våra korrupta läkare och mutade psykiatriker runtom i landet. Och eftersom Arbetsförmedlingen inte fungerar – heller – får du givetvis inget jobb där heller utan blir bara ännu mer förnedrad. Kort sagt, du får ont om pengar till mat och förnödenheter. När dina fuck off pengar är slut o sjukpenning eller a-kassa går ner blir det fattigt. Hur gör du då? #Gladiatorspel

Vi ser också till att du utsätts för konstanta bedrägerier, stänger din internetuppkoppling och censurerar all din kommunikation, inklusive telefoni.

Du tror förstås att det är främmande makt! Men det är vi, våra myndigheter och det hemliga maffianätverket som i praktiken kontrollerar Sverige.

 

VAR VAKSAM PÅ FALSK INFORMATION

I Sverige har vi lyckats mörklägga väsentliga delar av vår samhällsutveckling i många år.  Det är så vi myndigheter och politiker ser till att behålla tolkningsföreträdet. Vi har t o m fått statsvetare uttala sig om att vi inte ska ha folkomröstningar i landet – för folket saknar ju kunskap om alla våra oheliga allianser. Dessutom skulle folkomröstningar störa kohandeln mellan riksdag och regering, Sverige och EU eller Sverige och USA. Samtidigt påstår en del besvärliga medborgare att politiker faktiskt har lägre utbildning än många svenskar. Hur förklarar vi att folkskollärare plötsligt är kompetenta att sitta i SKL:s styrelse och KU? Och att en utbildad svetsare ska ha den intellektuella kapacitet och analysförmåga som vi förväntar oss av landets främste representant? Samtidigt som välutbildade kvinnor i medelåldern påstås lida av psykisk sjukdom, och enligt Säpo behöver en överförmyndare när hon agerar visselblåsare och jävlas för att hon blockeras från kvalificerat arbete på  hennes nivå. Nej, det här är sannerligen inte lätt att motivera. Fan för sociala medier. De är väldigt effektiva för informationsspridning. Kolla källorna, så ser du hur många vi har trakasserat under alla dessa år.Fast mörkertalet är stort. De flesta är för trasiga för att orka rapportera och skuldbelägger sig själva. Fantastiskt! Psyops och mörkläggning är en konst som vi behärskar till fullo!

 

IMG_20180531_164902_323

Betyder: MSB, våra kollegor på Säpo, försvar, polis samt regering och riksdag har ett fast grepp om nyhetsförmedlingen. Du sover bäst om natten med våra fake news som huvudkudde! Tro inte på alla sanningar som läcker ut. Det ger dig bara mardrömmar och vi får besvärliga symbolaktivister i konstiga färger och knytblusar.

Och tänk om de faktiskt börjar agera. Tänk om vi får demonstrationer – protester på riktigt mot mörkläggningarna. Vi jobbar hårt med dem, brett förankrat genom våra nätverk. Internationell revolution motsvaras av svensk irritation. Låt knytnäven stanna i fickan och le när vi blockerar dina sociala medier och censurerar din post. Det är så vi vill ha det. En trygg svensk är en tyst svensk!

Du skall inga andra nyhetskällor ha jämte oss!

 

SVERIGES FÖRSVAR

I det här landet sköter vi det mesta under bordet. Det har blivit ett stort bord, ett platt paket från IKEA har specialtillverkats. Men säg inget. Sen vi tog bort alla uniformer så är det ingen som märker militärjuntan och säkerhetstjänsterna som infiltrerar allt och alla. Inte våra informella nätverk heller – vi har ju sett till att nazister i Staybehind och Stasi-infiltratörer t ex aldrig utreddes. Som en liten bonus är det ingen – absolut ingen – som kan hållas ansvarig för allt som sker. Fiffigt, eller hur! Det här är vi väldigt nöjda med.

Sveriges försvar

Sidan 8 betyder: Solidaritet är avgörande i en orolig tid. Oron grundas på att folk börjar fatta vad som pågår. MSB och alla berörda är solidariskt ense om att mörka allt. Och ett försvar skulle sabba Sveriges image i Palmes anda samt våra lönsamma, oheliga allianser. Vi sålde ju det mesta i #Transportgate.

Ett professionellt försvar är onödigt. Vi måste upprätthålla vår PR-fasad som alliansfri fredsälskande humanitär stormakt.  Det gynnar vår utrikespolitik också. Nej, bättre att fortsätta spela under täcket med NATO och USA, sälja svenska medborgare dyrt till andra länder och mörka allt. Vi har t o m lyckats dölja biologisk krigföring och experiment på svenska medborgare och på svensk mark. Det gynnar vår näringspolitik. Och ni kan vara lugna – ingen kommer någonsin åtalas eftersom vi och alla regeringar är solidariska. Solidariskt ense om att mörklägga allt och skuldbelägga offren.

Hittills har det gått över förväntan. Om du visste hur långt man kommer med ett leende, mutor, hot  – och mindcontrol!

 

TOTALFÖRSVARSPLIKT

Den här sidan blev lite besvärlig att faktagranska. För vad är egentligen sant? Svensk försvars- och säkerhetspolitik bygger ju på vanföreställningar och dimridåer. Och vi kan ju inte nämna alla tvångsrekryterade barn och vuxna. Alla biologiska vapen och tankekontroll som använts så länge utan att folk märkt något. Fördelen med 200 års krig och konsensuskultur är att svensken i gemen är så godtrogen att de tror allt vi säger. Därför ska vi fortsätta åla oss igenom konflikter! Det ser dessutom bra ut, vi brukar säga att det är ansvarsfullt. FN älskar oss. De är lika bra på att prata bort tid och representationskonton som vi själva är.

Sidan 9 betyder: Totalförsvarsplikten har varit en hård nöt att knäcka för oss, MSB och andra stater. Så vi har löst det solidariskt med tvångsrekrytering och människohandel länderna emellan. Så länge vi ser till att alla solidariskt skyller på ryssen funkar det skitbra! #svpol #säkpol #lägesbild

Ingen vill jobba i NATO och NATO-allierades försvar och säkerhetstjänster frivilligt! Så vi har gemensamt och i samråd med FN, UNICEF samt Amnesty m fl löst det med tvångsrekrytering. Barn protesterar minst, så vi börjar tidigt med att hjärntvätta barnen och helst ta dem från deras föräldrar. Sverige är ett högteknologiskt land.  Så vi använder givetvis mindcontrol och biologiska vapen för att kontrollera och beteendestyra både barn och vuxna. Företagen ingår i vårt viktiga civilförsvar. De erbjuds oetiska experiment på vår befolkning och så ordnar vi upp näringspolitiken med lite ekonomiska – eh – incitament…

Om du visste hur långt man kommer med en hemligstämpel, riktade bidrag till NGO:er, internationella samfund som FN:s organisationer och genomtänkt stöd till företagen!

 

OM SVERIGE ANGRIPS KRÄVS MOTSTÅNDSKRAFT

Det här med konflikter och fred är – komplicerat. Vi brukar säga att Sveriges neutralitet har tjänat landet väl. I klartext betyder det att det är jävligt lönsamt att spela under täcket med alla stater. För det är den stora fördelen som ”alliansfri” stat. Att fred egentligen alltid har ett pris, berättar vi inte. Vi hörde nyss någon påtala att om någon (terrorister eller främmande makt) vill ta något från dig – demokrati, mänskliga rättigheter, ett territorium eller en person – så kan man välja att ge bort det. Det är väldigt fredligt! (FN, kvinnor 50+ hyllar oss för det, och de curlade idealisterna som växte upp med välfärdssystem som napp.) Eller så kan man slåss för sin rätt att behålla det. Men eftersom vi i Sverige lade ner demokrati och mänskliga rättigheter på egen hand för länge sen så faller det där argumentet ganska fort. Vi sålde helt enkelt landet till USA och EU/NATO och misshandlar folket på svensk mark – det ser illa ut när folk försvinner utomlands. Som sagt, det har tjänat oss väl. Du skulle se våra pensionskonton och villorna i skatteparadisen! Arvsskatten tog vi bort – du fattar varför.

 

IMG_20180531_165139_807

Sidan 12 betyder: I realiteten böjer Sverige rygg åt alla håll sen WWII. Det är därför svenskar har så svårt att sitta. Svenska folkets bakdelar ömmar efter alla framgångsrika påstötningar.

För dessa böjliga svenska ryggar skördar ständiga bondeoffer. (Den där lilla rutan längst ner är för söt, MSB. Ni vet ju att alla svenskar tittar åt andra hållet så fort det blir besvärligt.)

Ja, fan vad folk kan vara jobbiga! De som inte går på mörkläggningskampanjerna, falska planterade nyheter om Palmemordets lösning (det håller folk sysselsatta längre än man kan tro faktiskt) försöker nå fram till oss i Almedalen och på sociala medier. Vi ser till att kalla in livvakterna för att bilda mur mot frågor och ställer in frågestunder på seminarier. Blockar konton och inlägg på sociala medier i realtid.

Men det hjälper ändå inte mot en del som har motståndsrörelsen i generna! Därför kartlägger vi folks DNA och gör riktade stödinsatser för att förebygga ifrågasättanden. Somliga nationer ger dock stöd. De gillar inte vårt omfattande bruk av desinformation, psykiatrisk tvångsvård, överförmyndare, LVU och sånt. De påstår att böckerna om Lisbeth Salander är dokumentära. Läget blir ohållbart – vi måste skydda stabiliteten ekonomiskt och PR-mässigt.

Sverige ÄR faktiskt fortfarande ett internationellt föredöme! Men numera i repression. Eller hur MSB, SÄPO, polis, försvar, regering och riksdag!

 

Uppdaterad 20180612

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *