Kristallnatten är närmare än någonsin för Sveriges judar och ”rådjur”

Dagens Nyheter publicerade härförleden en mycket läsvärd krönika om filmen ”The Square” och konstaterade att det finns vissa saker man måste göra om man är en människa, annars är man en liten lort. Den tål att läsas många gånger.

Eftersom DN fick Advokatsamfundets pris för mänskliga rättigheter för fyra år sedan när militära organisationer, säkerhetstjänster och organiserad brottslighet började trakassera Annika Möllström och kalla henne för ”jude” eller ett lovligt byte s k ”rådjur”, så var detta den första tidning som fick ett långt brev om händelserna eftersom det rörde sig om systematiska och omfattande nätverk som tycktes stå över lag och rätt.

Men än så länge är det öronbedövande tyst i Bonniers korridorer.

– Redan då fick även fackförbund, politiker och opinionsbildare samma brev. Jag berättade att i Sverige styr ett dolt nätverk och de kontrollerar bland annat vem som får vilket jobb. De styr över telefoni och IT. Alla som minns Snowden vet precis vilken guldgruva av information som militära organisationer och informella nätverk kan vaska i för att kontrollera individer. Och det gör de, säger Annika Möllström.

Rådjursmetaforen är hemlig men tydlig inom Staybehind/Gladio. #SaveMyDaughter #SaveMySon #Deer
Till och med post från SIUN frankeras med ett rådjursmotiv.

Tystnad har tillåtit nätverken att växa sig starkare

Sedan 2013 har det inte hänt någonting, utom att de mörka krafterna har vuxit sig allt starkare under tiden som den lydiga tystnaden fortsätter. Och tyvärr så letar människor ofta efter bovarna på fel ställen. Media rapporterar om nazister på gatan. Att de mörka krafterna och det sluttande planet finns i etablerade myndigheter, etablerade partier, riksdag och regering är det ingen som berättar.

I Sverige är det ingen som säger emot när myndigheter och andra misshandlar, trakasserar, torterar och utnyttjar våra kvinnor och barn. Män också för den delen, många drabbas. Men många förstår det inte när samhället smiter från ansvar och skuldbelägger offren.

En naiv tillit tillåter grova övergrepp

I helgen under två bokmässor var första gången på alla dessa år som olika initiativ tog form för att så smått börja möta den massiva utarmningen inom demokrati, mänskliga rättigheter och barns rättigheter i Sverige men också i Europa.

– Det räcker med att uppfinna ett hot eller komma dragandes med auktoritet. Då stänger svenskar munnen snabbare än kvickt. Är det någon som minns alla svenska, flata ryggar under andra världskriget? Ränderna går tydligen aldrig ur. Den svenska flatheten är ett nationaldrag. Fostrat av politiker och myndigheter. Anammat av medier. Tillämpat av medmänniskor, säger Annika Möllström syrligt.

De fem NATO-länder som bidrar till trakasserierna påtalar häpet gång på gång att hon har hållit ut väldigt länge. Betydligt längre än de hade tänkt sig. Och det faktum att hon är stark och ihärdig har bidragit till att nödvändig kunskap och fakta har läckt ut som motsäger all desinformation som sprids ut i hennes fall och om samhällsutvecklingen i stort. Men det finns även ett dolt nordiskt nätverk som har utgjort en maktfaktor och som inte alls vill väl.

Men under tiden dånar tystnaden i mediekorridorerna – på redaktionerna där de människor finns som lär ha ett ansvar för Sveriges psykologiska försvar. Där det är så viktigt att människor analyserar bakomliggande agendor och spinn för att dölja sanningen och de verkliga förövarna. I det här fallet rör det sig om brottslingar som ägnar sig åt bl a människohandel på fascistiskt maner. Det får ni aldrig veta.

”Hållbar utveckling” är ursäkten för att tysta medier

Tystnaden beror även på en omfattande PR-verksamhet med informella nätverk. Spinn och propaganda styr undan protester som på väldigt solida grunder hänvisar till mänskliga rättigheter, barns rättigheter, yttrandefrihet och inte minst – pressfrihet.

För att hitta en ursäkt för att tysta ner Annika Möllströms fall så hänvisar man till ”hållbar utveckling” och ”Hemfrid”. Och det verkar faktiskt som om hela Sverige och Europa går på det. Det som händer Annika Möllström, hennes familj och många andra får man inte tala om.

”Varför inte?”, borde varje redaktion värd namnet fråga sig själv. Gärningsmän vill aldrig att sanningen ska komma fram.

”Slaktarna” i säkerhetstjänsten

Att säkerhetstjänster i Europa sinsemellan kallar sig själva för ”butchers” dvs slaktare har väl inte nått ut till allmänheten. Men så är det. Och med den självbilden blir det lättare att förstå metoderna för att tysta människor – i det vi kallar demokratiska och öppna samhällen.

NGO:er som Amnesty, Human Rights Watch, Civil Rights Defenders, Unicef och Rädda Barnen säger ”Nej, vi har inte kompetens för att utreda övergrepp i Sverige. I vårt land händer ju ingenting.”

Folk tror ju inte att övergrepp sker här eftersom det tystas ner så effektivt och lydigt. Så total, så totalitär är den svenska tystnaden.

Mörkertalet är stort

För den svenska tystnaden hittar du inte bara i skogen. Du hittar den även på redaktionerna, på advokatbyråerna, på NGO:erna, hos politikerna och i svenska familjer som lägger skulden på familjemedlemmen för alla myndighetstrakasserier. ”Det måste vara ditt fel, för sådant här händer ju inte i Sverige. Det har vi ju aldrig läst om i tidningarna.” Många får höra dessa repliker.

Och på klassiskt DDR-maner lyckas myndigheter isolera familjemedlemmar från varandra och få familjer att misstro varandra. Faktum är att det är ett mönster som verkar tillämpas i fler europeiska länder – just detta fenomen att isolera, sära på människor i familjer och nätverk och göra offren ensamma.

Annikas fall tystas fortfarande ner

Naiviteten och en orimligt hög tillit har hindrat aktiviteten hos normalt sett tänkande människor. Annikas fall tystas fortfarande ner. Människor uppmanas att ”sova” men det kan man inte göra i tider som vi nu bevittnar – den aktivitet som Annika drabbades av var själva startskottet. Det går inte att lita på att myndigheter och stat vill oss väl. I Annikas och många andras fall har tystnaden resulterat i ett fullständigt haveri.

Människor uppmanas att "sova" medan brott pågår och fullföljs. Barnrätt. #SaveMyDaughter #SaveMySon
Säkerhetspolisen och försvaret uppmanar människor att ”sova” medan övergreppen pågår. Resultatet är ett fullständigt haveri.

 

20171212: Den här tweeten kom idag. Notera referensen till "Sleeping Beauty". Under tiden som media, aktivister och andra har sovit och låtit grova övergrepp pågå i det tysta, så har EU snickrat på en egen försvarsunion.  Jaså, var det därför EU blockerade rättvisa för Annika och hennes barn redan tidigt i FN-samtalen? Alla har en agenda. Läs Rumpelstiltskin, en annan saga. EU har gjort guld av hö, och tagit barnen med hjälp av sina budbärare.
20171212: Den här tweeten kom idag. Notera referensen till ”Sleeping Beauty”. Under tiden som media, aktivister och andra har sovit och låtit grova övergrepp pågå i det tysta, så har EU snickrat på en egen försvarsunion. Jaså, var det därför EU blockerade rättvisa för Annika och hennes barn redan tidigt i FN-samtalen? Alla har en agenda. Läs Rumpelstiltskin, en annan saga. EU har gjort guld av hö, och tagit barnen med hjälp av sina budbärare.

– Den som reser runt och pratar med folk, besöker kulturlivet och testar att söka hjälp i andra länder märker att det pågår ett tyst krig i Europa där oskyldiga individer trakasseras på en rad olika sätt. Nazisterna springer inte bara på våra gator – de rör sig i våra myndigheter och de bär inte ens den politiska färg vi förväntar oss. Politisk psykiatri är regel snarare än undantag. I andra länder går det faktiskt att tala om detta. Men inte i Sverige. I Sverige som har haft fred i 200 år råder beskedlig tystnad. Människor ställer sig mangrant upp och säger: ”Välkomna. Javisst får ni tortera våra kvinnor och sälja våra barn. Vi säger ingenting.”

Kvinnojour. Brottsofferjour.
Det finns väldigt många exempel på organisationer och personer som avvisar Annika. Det här är ett. Annika erbjöd även möte med advokater och andra för att kvinnojouren skulle få bättre möjligheter att hjälpa fler kvinnor och barn som söker hjälp hos dem. Brottsofferjouren har tex varit informerad ända sedan detta började 2013.

Övervakning och censur istället för beskydd

Annika Möllströms hem är övervakat av alla möjliga organisationer. Det kallas ”beskydd”. Ändå drabbas hon av samma sak som många andra oskyldiga offer som kallas ”judar” ” eller ”hjortar”: på nätterna elektricitet mot hjärnan på natten som hindrar henne från att sova tills hon slår larm på Twitter. Ofta men inte alltid upphör det då. I det här fallet är det svenska försvaret som ligger bakom. De som nyss fått utökad budget.

I stort sett varje natt har hon hemfridsbrott. Viktiga pappersdokument försvinner och mail eller bevis med bilder och underlag för hennes tvister raderas från datorn. Då är det inte beskydd utan övervakning och censur för att förhindra en trakasserad människa och hennes familj att få rättvisa.

– Detta har med mediernas och andras goda minne pågått i fyra år. Under tiden har myndigheter och militär i lugn och ro kunnat fullfölja sin korrupta agenda. Resultatet är en humanitär katastrof, konstaterar Annika Möllström.

Sveriges nya nationalklenod är inte längre handblåst, klar kristall utan ligger farligt nära Astrid Lindgrens lilla lort som Dagens Nyheter hänvisade till. Och den enda kvarvarande referensen till kristall är allt starkare kopplingar till Kristallnatten för Sveriges judar och s k ”rådjur”.

Bildgalleri

Dessa bilder med rådjursmotiv förekom frekvent under sommaren 2017 –  ett sätt att etablera en metafor som tydligen varit hemlig länge. Den förekommer diskret i en av Anders Jallais böcker. Och Annikas mamma har ett par olika föremål med rådjursmotiv sedan 1960-talet. Ingen har förstått innebörden förrän nu.

Rådjursmotiv. #Deer. #Dear.
På en byggpresenning vid Odenplan där Annikas buss passerar, trycks plötsligt det här rådjursmotivet. Helt omotiverat. Sommaren 2017.
Rådjursmotiv. Kronhjort. #Deer #Dear
Jaktmotivet används i en annons sommaren 2017 i en tidning från Almedalen. I samma tidning förekommer omotiverat ett rådjurs/kronhjortsmotiv vid två tillfällen.
Rådjursmotiv. #Deer #Dear
I en tidning från Almedalen förekommer det här bildvalet i en artikel om hur man får uppmärksamhet för sina frågor i en samhällsdebatt eller ett val. Det är andra gången i samma tidning som motivet används. Sommaren 2017.

 

Rådjursmotiv. #Deer #Dear
Den här broschen har Annika ärvt av sin mor. Ingen har förstått att det kan finnas en tanke bakom motivet.

 

Rådjursmotiv. #Deer #Dear
Alla polisanmälningar läggs ner. Och vid en noggrannare titt på efternamnet på personer som är involverade framträder ett mönster. Här är det t ex en ”Viktor Hjorth” som lagt ner polisanmälan.

 

Rådjursmotiv. Kronhjort. #Deer #Dear
Sommaren 2017 uppsöker Annika Danderyds akutmottagning. Undersköterskan med det passande namnet Samuel Cronhiort ska ta en blodprov. Istället känner hon att ett preparat sprids i kroppen och hon mår oerhört illa under ett par timmar. Händelsen IVO-anmäldes. Notera namnvalet: ett judiskt förnamn och så Cronhiort i efternamn. Det här är säkerhetspolisens hyss. Kul, eller hur?

 

Den här texten publicerades första gången på My Newsdesk hösten 2017.

Om oss
Rättsröta Sverige är ett initiativ som tar fasta på att den förekommer utbredda brister inom myndighetsutövningen i Sverige även om samma utveckling också förekommer i andra länder. Genom att beskriva fallstudier och informera om hur individer drabbas vill vi bidra till att återinföra rättssäkerhet, mänskliga rättigheter och barns rättigheter.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *