Metaforer och vad de betyder för CIA, MI6, Säpo och Försvaret

Nu är det dags att knäcka läskoden. Det underlättar att förstå alla metaforer som cirkulerar i dessa kretsar av ett kallt, tyst krig där ingen talar i klartext. Du kommer förmodligen att exponeras för dessa metaforer. Fundera på vad de här allianserna egentligen står för innan du börjar gå deras ärenden. För egen del ställer jag mig i mitten eftersom alla har kört i diket och använder metoder som inte bara är tveksamma utan fullständigt vidriga.

De har kallat mig för Judith som i det klassiska konstverket Judith och Holofernes eftersom jag avslöjar deras metoder och koder. Då får jag höra att jag är ”naken” eftersom jag avslöjar för mycket. Att vara ”naken” är att vara sann. 

I det här kalla, tysta och hemliga kriget letar jag efter enkla ting som rättvisa. ”Naivt”, säger vissa. ”Du är ett barn”, säger andra. ”Lär dig hur världen fungerar, sötnos”, säger den tredje.

Jag lär och jag lär ut. Genom att aldrig kompromissa med intellekt, hederlighet och ord så har jag valt vapen. En vass penna. Elefantöron. Falkögon. Det kan du dra nytta av. Du förtjänar att få veta sanningen bakom alla dimridåer och mörkläggningar.

Och nu har vi faktiskt täckt in ett par metaforer alla redan! Lätt som en plätt, eller hur. Här kommer en första lista, ett lexikon som du kan bära med dig – så att du förstår avsikterna. När de kallar mig ”avklädd” så är det egentligen de själva som kläs av.

 

KUNGLIGHETER

USA och NATO är svaga för kungligheter och tycks ha tagit kungahusen som gisslan efter andra världskriget. Orsaken till det är ett annat blogginlägg. Det här är en grundläggande metafor. Många andra symboler bygger på det.

Kungen

Alla vill ha ett kungarike. Det här är dominanten. Den som bestämmer. I Sverige har Gladio och Staybehind också kallats för ”Kungens Män”. Du kommer se symbolen av en krona i många av CIA:s allianser. Ibland spelas musik i offentliga miljöer eller i bilradion: ”Come to my kingdom, come”. Se även utmärkelsen ”Kungliga Patriotiska Sällskapet” längst ner i dokumentet under avsnittet ”Politik och Diplomati”.

Den här genvägen dök upp på min iPad häromdagen. "De vet du". Och här finns flera metaforer, t ex. Kungen. Nakenheten.
Den här genvägen dök upp på min iPad häromdagen. ”De vet du”. Och här finns flera metaforer, t ex. Kungen. Nakenheten.

 

Utmärkelsen från Kungliga Patriotiska Sällskapet har med största sannolikhet använts för att belöna människor för lång och trogen civil tjänst för landet under efterkrigstiden. Av någon orsak är efterlevande ofta utsatta för svåra trakasserier. Det här mörkar svenska regeringar, ansvariga departement och myndigheter.
Utmärkelsen från Kungliga Patriotiska Sällskapet har med största sannolikhet använts för att belöna människor för lång och trogen civil tjänst för landet under efterkrigstiden. Av någon orsak är efterlevande ofta utsatta för svåra trakasserier. Det här mörkar svenska regeringar, ansvariga departement och myndigheter.

 

Prinsessa

En prinsessa är en utvald. Det refererar också till en BDSM-prinsessa som utnyttjas grymt samtidigt som hon uppvaktas. CIA verkar vara oerhört svaga för BDSM-kulturen eftersom den lär ut en kultur där en bestämmer och en är underordnad. En top och en bottom, som det kallas i sexuella termer. De maskerar övergreppen som ”omtanke” eller ”skydd”. Det är också så många dominanter gör. Äkta sadister kan också inleda övergreppen med uppvaktning. Sen slår de till. Hårt. Läs på teorin bakom det här. BDSM är plattformen för den metod som jag har valt att kalla ”Seduce And Abuse”. Det finns många exempel på personer som har lurats, lockats in i den här kulturen, eller så har man valt att befordra dem som redan hör dit. Tänk på svenska polisen ”Kapten Klänning”, han som talade så vackert om jämställdhet. Och om jag inte missminner mig så har svenska kungen också råkat i blåsväder efter experiment i den här sfären. Det blir ju väldigt fina hållhakar, dessutom.

 

DJUR

Haj

USA

Spindel

USA. De är spindeln i nätet – internet – som samlar på sig all data. En del av ett spindelnät kan också figurera. Eller så exponeras du helt enkelt för stora spindlar i närheten.

Det här en mobil som jag beställde online från Schweiz. Här täcker vi in två metaforer: Spindel och Ek. Ek refererar gärna till en militär grad, general om jag inte missminner mig. (Sedan fick jag hintar om tekniken invändigt bytts ut till en Blackberry. Att beställa online är värdelöst ur integritetssynpunkt.)
Det här en mobil som jag beställde online från Schweiz i tron att den skulle vara säker. Blackphone etablerades i Schweiz av amerikaner. Här täcker vi in två metaforer: Spindel och Ek. Ek refererar gärna till en militär grad, general om jag inte missminner mig. (Sedan fick jag hintar om tekniken invändigt bytts ut till en Blackberry. Att beställa online är värdelöst ur integritetssynpunkt.)

Varg

USA

Hund

En lojal person. Minns hur USA beskrev den svenska diplomaten och politikern Carl Bildt – en liten hund som skäller högre än sin storlek (ung). Jag har sett en karta med hundraser uppsatt på polisstationen. Det kan ju vara en tillfällighet men allt annat talar emot tillfälligheten tyvärr. Tidigt när mina egna trakasserier började så visade de mängder med banners för vinet ”Labrador” på min mobil. Och varje gång som Sverige sviker mig eller mina barn och går USA:s ärenden så låter de en hund skälla utanför fastigheten. Det har hänt många gånger…hemma. Och i andra fall. Jag har hört många skällande hundar under dessa år. Sverige 2017.

Ett mycket tydligt exempel på USA:s svaghet för att beskriva människor som hundar. I det här fallet härrör innehållet från läckta dokument från USA:s ambassad i Stockholm 2010. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=4223738
Ett mycket tydligt exempel på USA:s svaghet för att beskriva människor som hundar. I det här fallet härrör innehållet från läckta dokument från USA:s ambassad i Stockholm 2010. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=4223738

Katt

En person som är självständig, eller tillfällen när de anser att du växlar lojalitet.

Ko

Metafor för ”mamma”. Faktiskt. De slaktar kor i filmen ”On Body And Soul”.

Häst

Populärt. De ”lär upp” eller ”dresserar människor” som en häst. Europeiska Ombudsmannen har ett ärendehanteringssystem som heter Rodeo. Du kan bli exponerad för hästvagnar i trafiken. För egen del har jag blivit tilldelad en lägenhet i kvarterat Fölet vid en hållplats som heter Galoppfältet. Den flyttfirma som jag fick hjälp av för tre år sedan hade en häst som logotype. Osv. Häst-metaforen syns i fler europeiska länder.

Det här var den enda bostaden som jag fick tillgång till för något år sedan.I kvarteret "Fölet". Nära hållplatsen Galoppfältet. De är oerhört förtjusta i att kommunicera med människor på det här sättet. Inte många i Sverige förstår det. I Schweiz är den här tysta kommunikationen oerhört vanlig och jag har hört det från äldre som medverkat i det civila försvaret under kalla kriget.
Det här var den enda bostaden som jag fick tillgång till för något år sedan.I kvarteret ”Fölet”. Nära hållplatsen Galoppfältet. De är oerhört förtjusta i att kommunicera med människor på det här sättet. Inte många i Sverige förstår det. I Schweiz är den här tysta kommunikationen oerhört vanlig och jag har hört det från äldre som medverkat i det civila försvaret under kalla kriget.

Lejon

Ryssland. Vi är vana vid att Ryssland avbildas som en björn. Men lejonet är också vanligt som symbol för Ryssland i andra delar av Europa, Tyskland till exempel.

Enhörning

Någon som är mycket värdefull. Eller åtminstone påstås vara det. Det är enligt min litteratur faktiskt också en metafor för MI6 och när jag fann den uppgiften föll mycket på plats. UK är överallt. De har ett otroligt underrättelsenät och klär ofta ner sig som hemlösa eller liknande så du ser dem inte. Men de ser allt.

Elefant

När du är högljudd eller protesterar/rapporterar.

Rådjur/Hjort

En person som är lovlig att trakassera av klassiska högerextrema Gladio-medarbetare kallas för ”rådjur” eller ”hjort”. De går ”på jakt”. Jakten är ett centralt tema. Jag har själv hittat en rad föremål med rådjurs-motiv hos min mor. Vi anses vara ”rådjur” pga ett påstått arv. I Sverige (och även i andra länder) styr en osynlig hand över samhället. Människorättsaktivister anses till exempel vara ”rådjur” eller ”hjortar” och får adresser kopplade till det. Det har du aldrig lagt märke till, eller hur? Nu klär vi av djävulen hans mask, det här så är verkligeten ser ut fastän du aldrig fått veta det.

This brooch used to belong to my mother. Now, I wear it (but it's broken for the time being.)
Den här broschen har jag ärvt av min mor. Jag brukar bära den som en Davidsstjärna. (Just nu är den trasig.)
Det här är ett collage och bildkvaliteten är kanske inte den bästa. Sommaren 2017 etablerar de rådjursmotivet väldigt tydligt i olika sammanhang. En helt omotiverad rådjursbild i artiklar och annonser i tidning från Almedalen. Ett rådjursfrimärke från SIUN. En polis vid namn "Hjorth" lägger ner en polisanmälan. Ett rådjur trycks upp på en byggnadspresenning vid Odenplan precis där min buss passerar under sommaren. Så här höll de på. Ja, jag fattar. Det gör du också.
Det här är ett collage och bildkvaliteten är kanske inte den bästa. Sommaren 2017 etablerar de rådjursmotivet väldigt tydligt i olika sammanhang. En helt omotiverad rådjursbild i artiklar och annonser i tidning från Almedalen. Ett rådjursfrimärke från SIUN. En polis vid namn ”Hjorth” lägger ner en polisanmälan. Ett rådjur trycks upp på en byggnadspresenning vid Odenplan precis där min buss passerar under sommaren. Så här höll de på. Ja, jag fattar. Det gör du också.

 

Det här var intressant och något jag upptäckte av en händelse. Eftersom min post är övervakad både digitalt och analogt så valde jag att besöka HRW:s kontor IRL. När jag kollade kvarterets nummer ser jag - att fastighetsbeteckningen är "Hjorten". Det är ingen slump.
Det här var intressant och något jag upptäckte av en händelse. Eftersom min post är övervakad både digitalt och analogt så valde jag att besöka HRW:s kontor IRL. När jag kollade kvarterets nummer ser jag – att fastighetsbeteckningen är ”Hjorten”. Det är ingen slump.

 

I Bryssel hösten 2017 besöker jag en politisk debatt för socialdemokraterna i EU. Det är omöjligt att missa WIFI-koden. Och jag fick yrsel av buffen. De som arrangerade debatten kom faktiskt fram och bad oss att inte äta av den eftersom den hade beställts av en medarrangör. Ja, det låter otroligt. Ja, det är sant. Vem gör så här?
I Bryssel hösten 2017 besöker jag en politisk debatt för socialdemokraterna i EU. Det är omöjligt att missa WIFI-koden. Och jag fick yrsel av buffen. De som arrangerade debatten kom faktiskt fram och bad oss att inte äta av den eftersom den hade beställts av en medarrangör. Ja, det låter otroligt. Ja, det är sant. Vem gör så här?

 

Den brittiska webbplatsen Bustle publicerade nyligen en artikel om (det dödliga) rådjurstemat i filmer. Här är ett exempel. Fler exempel och hela artikeln hittar du här: https://www.bustle.com/articles/13165-game-of-thrones-true-detective-prove-antlers-are-tvs-hottest-instrument-of-death
Den brittiska webbplatsen Bustle publicerade nyligen en artikel om (det dödliga) rådjurstemat i filmer. Här är ett exempel. Fler exempel och hela artikeln hittar du här: https://www.bustle.com/articles/13165-game-of-thrones-true-detective-prove-antlers-are-tvs-hottest-instrument-of-death

 

MUSIK

Dans

Du blir uppbjuden till ”dans” när de vill rekrytera dig eller när de anser att du går deras ärenden. USA är otroliga på det här sättet. De kontrollerar musikvalet i butiker, cafeer, köpcentrum. Du minns väl tv-showen ”Let’s Dance”? Den används. De sätter upp reklam där du rör dig. Ja, det är mycket du aldrig har tänkt på.

 

IKONER OCH CELEBRITETER

Whitney Houston

Den här undersköna rösten fick ett snövitt namn (se betydelsen av färger nedan. Det används nämligen även på Amnesty). Läs hennes tragiska historia. Hon började för övrigt sjunga i Baptistkyrkan Hope. Hope har också en betydelse. När Pandoras ask hade öppnats och alla olyckor strömmat ut, var det bara  en sak kvar i botten på asken – hoppet. ”Hope” återkommer i flera sammanhang, lägg det på minnet.

David Bowie

Yes, let’s DANCE!

Michael Jackson

Jag har funderat över om Jacksom 5 har en koppling till de 5 NATO-länderna. I vilket fall som helst så finns det många titlar som använts, inte minst i mitt fall. Man visar ”Thriller” (där musikvideon bygger på zombies och skräcktema, något som vi ska återkomma till), ”Dangerous”, ”Blood on the dancefloor”. Det är några exempel på budskap som de förmedlar via poplåtar.

Pink

Det är väl ingen slump att Pink släpper ett album hösten 2017 som heter ””Beautiful Trauma” . På min LG-mobil så visades också banners för Försvarets Trauma-enhet under 2017. Färgen Pink (rosa) återkommer vi till längre ner i avsnittet om färger.

Hösten 2017 besöker jag en kvinnojour. Mina mobiler är i flygläge. Jag berättar delar av min historia, och de hälsar att de tyvärr inte kan hjälpa till. Inte de heller. Efter besöket slår jag på mobilerna. Min iPhone visar automatiskt den här bilden ur Apple Music (som jag aldrig använder, aldrig.): Beautiful Trauma av Pink.
Hösten 2017 besöker jag en kvinnojour. Mina mobiler är i flygläge. Jag berättar delar av min historia, och de hälsar att de tyvärr inte kan hjälpa till. Inte de heller. Efter besöket slår jag på mobilerna. Min iPhone visar automatiskt den här bilden ur Apple Music (som jag aldrig använder, aldrig.): Beautiful Trauma av Pink. Kul, eller hur? Begreppet Trauma har återkommit flera gånger.

 

Ja, allt det här låter fullständigt otroligt. Men det är faktiskt sånt man får tvingas lära sig – de har varit extremt envetna med att exponera alla dessa budskap och metaforer. Och eftersom de beter sig som en kriminell maffia får de leva med att bli behandlade så också. Disney och deras filmer används frekvent. Leta efter Hollywood-produktionerna. Kultur brukar kallas för ”Soft Power” i diplomatiska sammanhang. Ibland används det oerhört målmedvetet för att kontrollera och prima människor. Och barn.

 

KULTUR

Kultur är som sagt soft power. Ta vara på de självständiga konstnärerna, artisterna och kulturarbetarna för de är få och djärva. Självständiga kulturarbetare reflekterar samtiden, politiska händelser. De berättar med sin konst, sin musik.

Det är sällan en slump vilka böcker och boktitlar som ställs ut i en bokhandel. De kan användas för att förmedla ett budskap. Den som ser, förstår. Resten behöver inte. För dem är det bara en bok. Sverige är extremt uppstyrt i det här avseendet. Bokhandlare, teatrar, operauppsättningar används för att förmedla olika budskap och lära publiken vad som är viktigt. Min uppfattning är att just det svenska kulturlivet är enormt påverkat av dessa informella nätverk. Konstutställningar kan också användas.

Konst och kultur är inte bara soft power utan kan också användas som ”puppets”, marionetter. Och det leder oss vidare till nästa metafor – marionetten. De älskar sina marionetter.

 

Marionetter (Puppets)

Dockan, marionetten, är väldigt populärt. Då agerar man ju via ombud. Inte direkt. Människor kontrolleras genom informella påverkan eller mind control. Marionetten förstår inte alltid detta.

 

Den här foldern fick jag med mig från Coburg, hjärtat och ursprunget för de europeiska kungahusen. En fantastisk stad med mycket historia. Det ligger i Tyskland, mycket nära Nurnberg om du vet var det ligger.
Den här foldern fick jag med mig från Coburg, hjärtat och ursprunget för de europeiska kungahusen. En fantastisk stad med mycket historia. Det ligger i Tyskland, mycket nära Nürnberg om du vet var det ligger.

 

Idol (tv-show)

Den som agerar som de vill eller plockar upp deras språk får komplimanger och kallas Idol, eller Zlatan.

 

Filmen ”On Body And Soul” regi Ildiko Enyedi

Den här ungerska filmen måste du nästan se! Den är oerhört rik på metaforer, och dessutom både poetisk och vacker. Precis som i många riktigt välgjorda konstverk kan man läsa den på flera nivåer. Här finns Kon, Slaktaren, Mindcontrol i de gemensamma drömmarna (mindcontrol brukar CIA och UK poetiskt beskriva som drömmar), dockorna som kvinnan leker med, hennes diagnos – och rådjuret.

"On Body And Soul" is a Hungarian movie by Ildiko Enyedi. She speaks perfect English according to those who met her. I have not yet had the pleasure,
”On Body And Soul” är en ungersk film av Ildiko Enyedi. Hennes engelska lär vara utmärkt, för den som får förmånen att träffa henne.

 

Är det besvärligt att demaskera verkligheten?  Det är alltid ansträngande att lära om, lära nytt. Det är inte precis upplyftande att känna sig lurad, att inse att man har blivit förd bakom ljuset.I Wien så har Community College och tankesmedjan Denkfabrik gräsrotsaktiviteter för att engagera människor i samhällsfrågor. Ett begrepp som de återkommer till är ”Unlearning”. Jag tror att det här är precis vad de avser. Att lära om. Och det innebär ett ganska stort mått av historierevisionism. Vad var det egentligen som hände, förr? Vem gjorde vad och varför? Det är att lära om. Vi har matats med många mörkläggningar och dimridåer. Nu måste de falla.

När jag berättar om mitt fall – om Sveriges, Europas och en hel världs fullständiga svek och planerade kupp – så svarar vänner och familj: ”Vi orkar inte höra. Det måste vara dig det är fel på. Lämna oss ifred. Nu blockar jag dig på telefonen.” Så ansträngande är det att inse att makten har lurats, myndighetsmissbruket florerar och för människor bakom ljuset.

Tyvärr är det också precis så de använder mig. Många har planerat för detta i många år och gör mig till en marionett för sin agenda. Man vill avslöja USA:s brott mot mänskligheten och etablera nya allianser. Därför utsätts jag och mina barn för alla dessa brott mot mänskligheten för att en hel värld ska få se eländet. Min enda tröst är att jag avslöjar er alla. Inte bara USA har betett sig planenligt vidrigt utan också Europa, Norden, Sverige. Ni offrar mina barn. Det kommer jag aldrig att förlåta er för.

 

IKONER – SPORT

Zlatan

Den som knäcker läskoden och metaforerna och börjar anpassa sig jämförs med Zlatan.

Bandy

I Sverige refererar bandy till Ryssland. Det finns en historisk bakgrund. Vi kan ta den sen. Men ser du människor springa runt med omotiverade bandyklubbor så förstår du varför.

Hockey eller NHL

Hockey är ett tufft spel där folk tacklas och far illa. Amerikanska NHL har väl inte undgått någon, inte ens den som saknar sportintresse. Att bli inlåst på fejkad psykiatrisk tvångsvård för att tystas är ett exempel på en hockeytackling. Eller när barn hjärntvättas med socialtjänst och psykiatri och tas ifrån dig. Det är också en rejäl tackling. Det gäller att lära sig spela hockey. Man får tacklas tillbaka. Hela det här dokumentet är en rejäl tackling, och jag fick en snyting redan igår när det här publicerades faktiskt.

I höstas gör jag en sökning på ett telefonnummer. Istället visas det här. Tre grabbar som spelar ruff hockey. Även på Kunsthalle Vienna fanns ett verk med "Tre Bröder". Identifiera dem. De förstör mitt liv. Notera referensen till Las Vegas.
I höstas gör jag en sökning på ett telefonnummer. Istället visas det här. Tre grabbar som spelar ruff hockey. Även på Kunsthalle Vienna fanns ett verk med ”Tre Bröder”. Identifiera dem. De är ”slaktare”. Notera referensen till Las Vegas. Och vad hände där hösten 2017?

 

FÄRGER

Vitt eller Snö

Oskuld, renhet och någon som är lovligt byte att trakassera. En ”jude” eller ett ”rådjur.”

 Det här är Amnestys kontor i Stockholm. De fick adressen Alsnögatan. Snö. Och titta på husets benämning - det är fler än jag som har ruttnat på att Amnesty Sverige inte lyfter ett finger för utsatta svenskar så de kallar huset "The White House", Det vita huset. Jag vet inte hur många gånger som Amnesty har avvisat mig. Också.
Det här är Amnestys kontor i Stockholm. Först kan vi konstatera att de är utsatta som människorättsaktivister – de fick adressen Alsnögatan. Snö. Vitt. Och titta på husets benämning – det är fler än jag som har ruttnat på att Amnesty Sverige inte lyfter ett finger för utsatta svenskar så de kallar huset ”The White House”, Det vita huset. Ingen tvekan om vem som har tagit sig mandatet att bestämma där. Jag vet inte hur många gånger som Amnesty har avvisat mig. Som om inte det vore nog så hyser byggnaden också LSS-verksamhet. Vi ska prata mer om CIA:s LSS-verksamhet i ett annat blogginlägg.

Rött

Ryssland

Blått

Blått  är en kunglig färg och när man ser efter är det oerhört många referenser till blått i bland annat tech-sammanhang. Bluetooth, Bluray. Och den avsiktliga läckan EternalBlue. Den franska restaurangen Fontainbleu som saboterades 1982.  Den här är lätt och uppenbar.

Rosa

Feministfärgen. Även i svensk politik.

Gult

Energi, uthållighet.

Lila

Intuition.

Grått

Det här är en färg som knyts till militär verksamhet. Det är någon som arbetar i skuggorna, i skuggvärlden. I Sverige hade vi på 1960-talet uttrycket ”Grågosse”. Min farfar var polis, och när han gick i pension och fortsatte jobba civilt så blev han en ”grågosse”. Ingen nu levande i familjen har förstått vad det betydde. Men jag har börjat förstå.

 

SJUKDOMAR

Kardiologi

När du avviker från en allians, kanske tar avstånd från en allians som påstår sig vilja dig väl så anklagas du för hjärtrelaterade problem. Jag har hört det från till exempel britter.

ALS

Människorättsaktivister kan få ALS. Det är en sjukdom som bryter ner kroppens system. Långsamt förlamas kroppsfunktionerna och de slutar fungera. Det här är en perfekt metafor för NATO:s Gladio och Staybehnind. För det är precis så som Staybehind / Gladio fungerar. De förlamar myndigheter, rättsstat och offentlig verksamhet tills de slutar fungera och rättsstaten bokstavligt talat dör.

MS

Det här är en sjukdom där kroppens eget immunsystem attackerar sig självt. Även det är en perfekt metafor för Gladio och Staybehind. Det är ju våra egna försvarssystem och säkerhetstjänster som istället för att skydda sitt land och sina medborgare, attackerar sitt land och sina medborgare. Var uppmärksam på vem som får MS. Det behöver inte vara en slump.

Hörselproblem

Den som inte accepterar deras instruktioner eller deras dysfunktionella världsbild påstås lida av hörselproblem. Var uppmärksam på vem som drabbas av hörselproblem, det behöver inte vara en slump. Lägg märke till om de exponerar reklam för hörselkliniker i olika sammanhang. Det är sällan en slump.

En Twitter bekant som varit hjälpsam backar ur. Notera vilken hänvisning som används. Hörselproblem. Och hen har fått "gå i skolan".
En Twitter bekant som varit hjälpsam backar ur. Notera vilken hänvisning som används. Hörselproblem. Och hen har fått ”gå i skolan”.

Nedsatt syn

Den som inte ser deras dolda budskap eller vägrar acceptera deras dysfunktionella världsbild påstås lida av nedsatt syn. Du har inte varit klarsynt. I högre åldrar har du kanske inte förstått varför saker blev som de blev i ditt liv. Det är som sagt en osynlig hand i samhället som styr över ganska mycket – adresser och vad folk jobbar med. Var uppmärksam på vem som drabbas av hörselproblem och hur lätt det är att få hjälp. Lägg märke till om de exponerar reklam för optiker eller linsbutiker i olika sammanhang. Det är sällan en slump.

Dyslexi

Återigen, den som inte vill acceptera det som sägs påstås ibland lida av dyslexi. Den personen anses lida av läs- och skrivsvårigheter.

Aspberger

Den som inte accepterar invitationen till att dansa och samarbeta anses lida av Aspberger. Den personen måste uppenbarligen lida av sociala problem. Det är också ett fult sätt att felaktigt skuldbelägga det offer som de själva isolerar genom korrupt myndighetsmissbruk och med andra metoder. I Sverige är många godtrogna och förstår inte att det är myndigheterna som trakasserar medborgare.

 

NUMEROLOGI

7

En sjua är kopplad till judendomen. Den som exponeras för ”7”:or klassas som en ”jude” dvs en person som är lovlig att trakassera. Ja, lovlig, för inte ens Polisen eller rättsväsendet ingriper.

Min iPhone lever som sagt sitt eget liv. Hösten 2017 visas automatiskt en sjua och två stjärnor på min mobil. Det hände efter en incident.
Min iPhone lever som sagt sitt eget liv. Hösten 2017 visas automatiskt en sjua och två stjärnor på min mobil. Det hände efter en incident.

1

Den som exponeras för ettor är föremål för isolering. Då gör myndigheter och informella nätverk allt för att ta dina barn och isolera dig från resten av familjen, och du kan bli av med jobbet. Den som är svårt trakasserad och försöker tala om det blir definitivt isolerad som ett straff. Hela det här systemet bygger ju på att människor inte vågar prata om det och inte förstår att det är något som drabbar många. Ettan innebär att de har lyckats få alla att tro att det här rör sig om ”enskilda fall.” Då är det ingen som ingriper.

På sjukhus får jag nästan alltid rum 1. Det hände faktiskt till och med i Wien. Läkaren där visste precis vad allt handlade om - och att man inte får tala i klarspråk. Han frågade om jag reste själv. Han undrade om jag ville ha en "infusion" för huvudvärken och jag svarade att det är ingen idé för det är electronic harrassment. Då skrattade han gott, förstående. De vet. Det gör inte ni.
På sjukhus får jag nästan alltid rum 1. När det hände i höstas inför en mammografi så väntar en klarröd Ford utanför med ettor i registreringsplåten. USA. Och jag vet vem. Att jag får rum nr 1 hände faktiskt till och med på ett sjukhus i Wien. Läkaren där visste precis vad allt handlade om – och att man inte får tala i klarspråk. Han frågade om jag reste själv (1). Han undrade om jag ville ha en ”infusion” för huvudvärken och jag svarade att det är ingen idé för det är electronic harrassment. Då skrattade han gott, förstående. De vet. Det gör inte ni.

8

En åtta är en klassisk symbol för evighet. Det kan användas tillsammans med sjuan för att visa att en person kommer vara trakasserad för alltid. Tillsammans med ettan innebär den att en person alltid kommer att göras ensam, isoleras. Eller så används åttan för att få människor att tro att de kommer få evigt skydd för livet. (Det är oftast en lögn.)

9

Styrka. Uthållighet.

Den här bilen har cirkulerat omkring mig flera gånger. Till exempel när jag kom ut från två månaders psykiatrisk tvångsvård i våras. Första dagen dyker den här upp. EU tycker att jag håller länge. Tycker du att det är ok?
Den här bilen har cirkulerat omkring mig flera gånger. Till exempel när jag kom ut från två månaders psykiatrisk tvångsvård i våras. Första dagen dyker den här upp. EU tycker att jag håller länge. Tycker du att det är ok?

 

MAT

Vegetarian

I den politiska GAL/TAN konflikt som pågår i Europa och USA, används vegetarisk mat som en metafor för GAL-grupperingarna. Det är den gruppering som inte anser sig vara ”rovdjur” (predator) eller jägare efter rådjur. I en del politiska sammanhang kan man få höra ett väldigt avsiktligt uttalande om att en person ”är vegetarian” eller ”äter vegetariskt”. Det låter ju naturligtvis väldigt positivt – vem kan ifrågasätta det? Dock har jag noterat att det här missbrukas enormt. GAL:s kan vara betydligt värre än TAN:s. Det är ju trots allt inte TAN:s som har haft politisk makt sedan andra världskriget. Vem är då ansvarig för den politiska röra och det myndighetsmissbruk vi ser omkring oss? Det är värt att vara nyanserad här. De vackraste orden rymmer ibland de mörkaste hemligheterna.

Rovdjur/Köttätare

I den politiska GAL/TAN-konflikt vi ser i Sverige, Europa används ordet ”köttätare”,  ”rovdjur” eller en anpassad meny för att signalera högerkonservatism eller det som brukar kallas högerpopulism. Precis som ovan – det kan ju låta vidrigt. Men det är värt att skärskåda vem som faktiskt gör och har gjort vad historiskt och vara nyanserad här. Vem har haft makten och skrivit historien? Vem har haft ansvar för myndighetsmissbruket som florerar?

Mjölk med eller utan laktos

De som anser sig vara starkt höger anser sig klara av mjölk med laktos. Den som utstuderat väljer laktos-fritt har ett annat politiskt budskap. (havre-mjölk, ”oat”) kan också användas.

Choklad

Populärt att använda choklad eftersom alla länder har sin egen. Vilken choklad föredrar du? Den slav-fria och barn-slavfria holländska chokladen Toms Chocolonely eller svensk Marabou? Under dessa år har jag ibland blivit rekommenderat schweizisk Lindt eller belgisk choklad. Ett förtäckt budskap för ”Flytta för här i Sverige kan du inte stanna”.

Det här är Toms Chocolonely. Chokladbitarna är ojämna - eftersom även rättvisan är ojämnt fördelad. Det är en holländsk choklad och den är slavfri. Man är noga med att nämna omständigheten att inte ens barnslavar används. Vilken choklad äter du?
Det här är Toms Chocolonely. Chokladbitarna är ojämna – eftersom även rättvisan är ojämnt fördelad. Det är en holländsk choklad och den är slavfri. Holland vet. Det gör inte du. Man är noga med att nämna omständigheten att inte ens barnslavar används. Vilken choklad äter du?

Äpplen

Det här är en ”no-brainer” på engelska. Används för att få folk att använda Apples teknik. Det kan vara någon i närheten som utstuderat väljer att beställa eller köpa en äppeljuice. Mina ”äpplen” har hackats. Det har varit dåliga äpplen, tyvärr. Det är också skillnad på iPhone och iPad.

Apelsiner

Också tydligare på engelska. Metafor för Orange County, Los Angeles. Apelsinskal som är strategiskt placerade uppmanar dig att resa till Los Angeles.

Frukt

Kalifornien är kända för sina fruktträdgårdar.

Öl

USA

Vin

Något oklart men antagligen med koppling till Frankrike. Möjligen Europa. Dock kan man notera att åtminstone två klartänkta kungligheter har fått sätta livet till i Frankrike – Lady Di och Grace Kelly. ”London Horror Show” har enligt uppgift en sidoverksamhet i Paris.

Svamp/champinjoner
Under Kalla Krigets Staybehind-verksamhet används ”svamp” för att referera till Sovjetunionen och Warsawa-pakten. Eftersom Sverige skulle vara ett neutralt land, åt en del både ”svamp” och ”potatis”, det ansågs inte lämpligt att äta för mycket av någotdera. Det här ledde uppenbarligen till problem i en del hemliga operationer .

Potatis/Chips/Pommes Frites
Under Kalla Krigets Staybehind-verksamhet används ”svamp” för att referera till USA och NATO. Eftersom Sverige skulle vara ett neutralt land, åt en del både ”svamp” och ”potatis”, det ansågs inte lämpligt att äta för mycket av någotdera. Det här ledde uppenbarligen till problem i en del hemliga operationer .

 

KROPP OCH ANATOMI

Ben

I just mitt specifika fall så publicerade en artikel i Der Spiegel för ungefär tre år sedan. Det handlade om en kines som skadat benet och inte fick hjälp av det offentliga för att läka benet. Han fick göra allt jobb själv. Skaffa läkare, förstå hur han skulle gå tillväga. Mitt fall beskrivs ofta som den benskadan – jag får göra allt jobb själv för att utreda alla extremt grova brott som jag och min familj utsätts för. Det offentliga kommer inte att göra det. Polisen lägger också programenligt ner alla polisanmälningar och klassar brotten som ”brott utanför allmänt åtal”. Det finns inte en tanke på att lagföra någon för allt det här.

Hand

Den här metaforen är speciell. Händer amputeras som straff i vissa länder. Det finns också ett begrepp som militären använder: ”Handbrev”. Det tycks avse hemlig korrespondens som kan innehålla hemliga överenskommelser. Mina händer har varit i fokus under många år. Inte minst för araber.

Huvud/Hjärna

Den här är uppenbar. Att bära kassar från butiker eller märken som ”Headspot” eller ”Schwartzkopf” förmedlar ett tydligt budskap. Antingen har du varit klipsk, eller så har du ”tänkt svarta tankar”.

Drömmar

Mind control, dvs budskap och bilder projiceras in i ditt medvetande. Jadå, tekniken finns sedan minst 30 år tillbaka. Dåvarande ÖB nämner tekniken i samband med Olof Palme. (Se mina tidigare blogginlägg.) Både CIA och UK använder den här metaforen, jag har hört den från båda. Och du ser den i den vackra, poetiska filmen från Ungern:”On Body And Soul”. Att kalla grovt integritetskränkande tekniker och fruktansvärda övergrepp för något så poetiskt som ”drömmar” säger väl allt om fasader och psyops, dvs att maskera den gräsliga verkligheten med vackra ord. Tro det eller ej, men det är många som går på det. Nu när du snart har läst hela mitt lexikon, så är du bättre förberedd. Kunskap är bästa försvar. Du ska veta vad du ger dig in på, och vad begreppen betyder. Det här är ett smutsigt spel. Alla ljuger. Inte minst politiker, som vi ska se längre fram.

Hår

Den här är intressant. De gillar symboliken av att styrkan sitter i håret. Har du besvär med håravfall? Eller har du ett tjockt, friskt hår? Lägg märke till reklamen som du exponeras för.

Naglar

Som håret. UK gillar den här metaforen som exponeras för kvinnor. Efter det här dokumentet så fick jag ett reklamutskick med svart nagellack. Naglar kan också vara starka eller gå av och splittras. Även IRL. Militären är vetenskapsmän och använder sin kunskap – oftast på helt fel sätt.

 

FAMILJ OCH UTBILDNING
Skola/Friskola

Det här är CIA:s favorit. Precis som BDSM och kunga-metaforen. De anser att människor behöver gå i skolan för att lära sig förstå hur världen verkligen fungerar. Dvs hur deras dysfunktionella version av världen fungerar efter alla deras false flag-operationer och saboterade rättsstater där allt och alla går att köpas för pengar.

En Twitter bekant som varit hjälpsam backar ur. Notera vilken hänvisning som används. Hörselproblem. Och hen har fått "gå i skolan".
En Twitter bekant som varit hjälpsam backar ur. Notera vilken hänvisning som används. Hörselproblem. Och hen har fått ”gå i skolan”.

Barn

Den som insisterar på att rättsstatens principer ska gälla, och med en dåres envishet framhärdar i mänskliga rättigheter, barns rättigheter kallas för ”barnslig”.

Gravida kvinnor

Deras metoder innefattar ett stort mått av gatuteater och hyrda statister. Om du exponeras för gravida kvinnor innebär det att du ”går i väntans tider” och än så länge inte har bestämt dig för vem du ska jobba för eller i vilket land du ska bo. Det kan också vara ett sätt att säga: ”Här kan du inte stanna.”

Barn i barnvagnar

Betyder ofta att du har bestämt dig. Att du inte längre ”går i väntans tider”.

Pappa

Din ”far” är din chef, den som är ansvarig för dig och ditt beskydd. Den här metaforen finns även i näringslivet. Jag kan berätta att det finns riktigt elaka styvfäder också.

Mamma

Din ”mamma” är din kvinnliga beskyddare som är ansvarig för dig. Det finns riktigt elaka styvmödrar också.

 

POLITIK OCH DIPLOMATI

I officiella dokument nämns sällan riktigt infekterade konflikter, omständigheter och fall i klartext. Istället används olika omskrivningar. För att beskriva mitt och min familjs fall användes tidigt redan kända konflikter som ”Ukraina” eller ”Syrien”. Därför kommer man inte heller att någonsin finna dokumentation om oss i officiella handlingar. Den som gräver behöver leta efter synonymer och referenser till redan kända fall och överenskommelser. Det här, dear, är den högre skolan av avancerat, politiskt bedrägeri och diplomatiskt svek.

 

Ukraina eller Syrien

Användes redan tidigt för att beskriva mitt fall och konflikten omkring oss.

Förbifarten i svensk politik, Decemberöverenskommelsen (DÖ)

Alla svenska partier har kommit överens om hur de ska hantera mitt fall. I klartext: hur de ska gömma, glömma och tysta ner mitt fall i politiska debatter. De har valt – som vanligt i svensk politisk historia – att gå runt problemet. De gör en Förbifart. De gör en Decemberöverenskommelse. Det vill säga: Det här måste alla vara överens om så att ingen kan ta politiska poänger på att ta upp familjen Sjöström/Möllströms fall. Demokrati? Nä. Rättsstat? Verkligen inte. Mänskliga rättigheter? Glöm det. Svenskt? Gud ja.

Alla partier är överens om det här. Men – de glömmer en sak. Det här är visst inte ett enskilt fall, har det visat sig. Det som drabbar oss, har drabbat många svenskar. Många. Om du har en släkting som har fått en utmärkelse från Kungliga Patriotiska Sällskapet så är du sannolikt drabbad. Det beror på att utifrån mina efterforskningar i arkiven i Arninge utanför Stockholm, så användes den utmärkelsen för alla som på ett eller annat sätt var engagerade i den svenska, dolda motståndsrörelsen för försvaret under kalla kriget. Av någon orsak är efterlevande utsatta för trakasserier. Det är många det. Tänk vad många mörkläggningar som svenska regeringar har ägnat sig åt under alla år. Vilket lidande människor utsätts för utan att veta om det. Vilket svek.

Leta efter den här hemma:

Utmärkelsen från Kungliga Patriotiska Sällskapet har med största sannolikhet använts för att belöna människor för lång och trogen civil tjänst för landet under efterkrigstiden. Av någon orsak är efterlevande ofta utsatta för svåra trakasserier. Det här mörkar svenska regeringar, ansvariga departement och myndigheter.
Utmärkelsen från Kungliga Patriotiska Sällskapet har med största sannolikhet använts för att belöna människor för lång och trogen civil tjänst för landet under efterkrigstiden. Av någon orsak är efterlevande ofta utsatta för svåra trakasserier. Det här mörkar svenska regeringar, ansvariga departement och myndigheter.

Det betyder att många svenskar har drabbats av en Förbifart och en DÖ som dödar deras rättigheter. På tal om politiskt bedrägeri, politiskt svek och vem som egentligen är den fula fisken i till exempel GAL/TAN-konflikten.

Äktenskap/Bröllop

Informella operatörer paras ihop med en partner och en allians som de ska jobba tillsammans med. Det här kallas för ett ”bröllop”. Jag har hört människor presentera sig och berätta att de ”nyligen har gift sig”. Och jag har själv kallats för en ”brud” i många år. Någon som ska giftas bort. Efter att ha förstått vad allt det här egentligen handlar om så är mitt standardsvar: ”Jag är singel. Och jag stortrivs med det.”

Barnbrudar

Se ovan om bröllop. Militära organisationer tvångsrekryterar barn och säljer barn till olika nätverk,  organisationer och stater. Det som verkar vara fruktansvärt, är i verkligheten ännu värre. Är din dotter såld för övergrepp än? Även ”slavarbete” har med det här att göra. Minns chokladen – den slavfria och barnslavfria Toms Chocolonely. Det är den enda chokladen man kan äta. Läs boken om slavarbete i USA som kom ut i år. Knappast en slump att den kom just nu. Nu, år 2017, så talar alla om slavar, barnäktenskap och slavarbete. Jag utsätts för det, här och nu.  Vad säger det om vår tid? Att alla accepterar det, tyst och stilla. Du också.

Äldreomsorg

Idag är jag 47 år gammal. När de talar om support och hjälp för äldre så faller även jag in under det begreppet. Och faktum är att just pga min ålder var det många som kalkylerade med att jag skulle offras redan från början. Det är väl ingen som bryr sig om en frånskild förortsmorsa som är 40+? ”Skicka över henne till det land som vill ta henne.” Sen, långsamt, avslöjades de verkliga skälen till att jag skulle behållas – alla dessa agendor. Mitt slavarbete.

Våldtäkt

Naturligtvis utsätts många för detta gräsliga övergrepp. Men det kan också referera till mind control och tankeläsning/tankeprojektion som är en mental våldtäkt. Tänk på alla våldtäkter på yngre och sexuella övergrepp på barn som omnämns i media. Det är inte enbart fysiska övergrepp som avses, även om de också räknas in. Det går ju heller inte att berätta för folket att tankeläsning och tankestyrning finns, eller hur?

Skatt

Militären har en egen lag som påför medborgare skatter och avgifter som ska betalas med arbete för dessa dolda organisationer. Du förväntas betala in natura, helst genom att låta dina barn fostras in i nätverket. Det är ”skatt” och för att reglera ”skulder” exponeras människor för revisorer.

De militära lagarna har egna skattesystem där människor förväntas betala in natura, helst med barnen som insats eftersom de ska skolas in i nätverken. Här är en revisor som ska se till att den mänskliga "bokföringen" sköts.
De militära lagarna har egna skattesystem där människor förväntas betala in natura, helst med barnen som insats eftersom de ska skolas in i nätverken. Här är en revisor från säkerhetspolisen som ska se till att den mänskliga ”bokföringen” sköts.

Den förälder som inte instämmer blir fråntagen barnen. Barn blir tvångsomhändertagna i oerhört stor utsträckning idag, rättsosäkerheten är enorm men det tystas ner. Det kan också hända att barnen i en manipulerad vårdnadstvist placeras hos den förälder som är samarbetsvillig. Det här sker i fler länder. Var uppmärksam på ”skattetrycket” eller ”skattesatsen” i ett land. I Katalonien nämndes att befolkningen ville utforma ett eget skattesystem.

De är förtjusta i hundar, det vet du nu. De kan också gå runt med taxar i koppel omkring dig för att signalera vad som pågår. Tax=skatt. Eller så skickar de konsekvent ut personer med bara ett barn omkring dig om du har två. Det betyder att militär och säkerhetstjänster vill ta ett barn från dig. Det är sadism. Det är barnmisshandel. De skyltar med det. Det tjänar ingenting till att göra en polisanmälan. Det anses inte vara ett brott. Eller så läggs det ner pga att det inte anses vara brott inom allmänt åtal. I praktiken är det trafficking. Det pågår för fullt i Sverige sedan många år. Men du får inget veta.

Försäkring

Dessa civila, dolda nätverk i samhällen kallas för landets ”försäkring”. Det är Staybehind-konceptet. Det är slavarbete. Det är tvångsrekrytering. Det är väldigt vanligt.

Den Svenska Modellen

Den svenska modellen innebär traditionellt att ”parterna gör upp”, helst utan politikers inblandning. Det har man överfört till detta mänskliga skattesystem. Det kallas för den ”svenska modellen” när tjänstemän i tingsrätter, socialtjänster, inom psykiatrin etc ser till att omhänderta vissa barn, och isolera vissa föräldrar för att möjliggöra ”beskattningen”.

Det här är inte bara fyra rader i en bloggpost. Det här är en svensk och internationell skandal av enorma mått. Den tystas ner. Det är också grova brott mot barns mänskliga rättigheter och brott mot mänskligheten. Det tystas ner. Nu vet du. Vad gör du med kunskapen? Vi har också ett civilt nordiskt försvarssamarbete som kallas för ”Den nordiska välfärdsmodellen”. Det är det nordiska, civila försvarssamarbetet dvs Staybehind. Det tystas ner och har kallas för ”en saga” av en finsk försvarminister. Jodå, sagor är populära i försvarssammanhang. Se mina andra bloggposter.

Citat av Elisabeth Rehn som refererar till Staybehind som en ”saga”:

Courtesy Google Books. "Global Secret and Intelligence Services" by Heinz Duthel
Courtesy Google Books. ”Global Secret and Intelligence Services” by Heinz Duthel

 

ÖVRIGT

Naken/Avklädd

Den som påstås vara avklädd eller naken, avslöjar för mycket. För mig är det en vinst. En högvinst. Då har jag fått in en hämnd på allt detta djävulskap som drabbar mig och mina barn. Om jag hade farit med påhittade sagor så hade det inte varit något problem, eller hur? Men det jag berättar är sanningen. Och då får jag höra att jag är avklädd. Man går omkring med läsken ”Naked” eller hyr unga tjejer som inte vet bättre än att acceptera förslaget att ställa sig med f*ttlånga kjolar framför mig på bussen. Typ, ”fattar du budskapet? Så här avklädd är du.” Den här metaforen förekommer även i mindcontrol. Det är oerhört uttalat.

Så har jag lärt mig att spela hockey. Det kan du ha nytta av.

 

20171213. Det här är ett levande dokument som uppdateras löpande med bilder och fler metaforer. Många  saknas. 

 

 

 

 

One comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *