Ett kungarike för ett fredat hem och ett ocensurerat Instagram

Det är svårt med yttrandefrihet. Särskilt när förövarna är militär och säkerhetspolis. De vill helst censurera allt. Lägga beslag på sanningen. Komma och gå som de vill i folks hem och tankar.

Ikväll tog jag backup:er på mitt Instagram-konto. Det var inte populärt. Texter gick inte att kopiera. När jag klistrade in texterna i e-brev för att kunna skicka dem vidare till annan lagringsenhet så gick inte e-breven iväg… Ja, det här var tydligen väldigt obekvämt. Det verkar som om mina inlägg inte varit synliga. De filtrerar och speglar min kommunikation. Det har jag förstått.

 

En del USA-vänlig och en del USA-fientlig

Vi har en del av vårt försvar (och säkerhetspolis) som ogillar USA. (Och en annan som är pro-USA.) Det är ok. Jag har inga problem med folks åsikter. Men om man kritiserar andra stater för deras metoder, övervakning och totalitära kontroll så får man lov att vara bättre själv. Inte sämre.

Då går det inte att ägna sig åt metodisk tankeläsning, tankekontroll och styrning av svenska folket, herrar försvar. För de är i särklass värst. Och flest. Detta informella nätverk av militärer. De klär sig inte ens i uniform utan rör sig i våra myndigheter, företag och organisationer. Eftersom du inte ser dem, så tror du att det är vanliga tjänstemän.

 

Ett eget kungarike

Vår proryska del av försvaret tycker nämligen att det är fullt acceptabelt att kontrollera folks tankar. Även USA sysslar med avancerad tankeläsning och projicering av budskap – det är fullständigt vidriga metoder oavsett vem som gör det. Den här delen av det svenska försvaret vill ha sitt eget kungarike, utan att besvära sig med USA:s inblandning. De har nått en teknisk nivå där de inte behöver USA. Säkerhetspolisen är mer sadistisk när de kontrollerar människor. Försvaret lägger en lugn, tyst matta över folk. Människor blir zombies.

 

Överstatlighet och totalitär övervakning

För mig är allt detta en katastrof. Ett fullständigt haveri. Jag äger varken min hjärna eller min kropp längre. De tar allt – USA, Sverige och EU. De kliver in i mitt hem som om de bor här själva. Lägger fram små lappar. Tar saker, byter ut papper med annat innehåll. När jag beställer böcker online har jag ibland misstänkt att innehållet ändras. Jag har gått till andra bokhandlar och jämfört innehållet. De lägger droger i min mat, frukostyoghurt och flingor. Flyttar om saker och lämnar små budskap efter sig. Som om de är mina osynliga hustomtar, eller vättar.

De har ingen som helst respekt för individen. Det här är överstatlighet i dess värsta och absolut farligaste form.

Jag satte upp en lapp på min dörr. ”Lär er och era chefer att fatta vad en låst dörr betyder. Helvete – ge fan i att gå in här.” Ok, språket var tydligt. Inte trevligt. Det var anpassat efter situationen. De tog ner lappen och gick in ändå.

 

Elektricitet är användbart – för den som är begåvad med ondsint innovationsförmåga

På nätterna använder de elektricitet mot min hjärna för att förhindra sömn. Normalt sett får jag somna omkring kl 03 på natten. Det här har pågått med ojämna mellanrum sedan sommaren 2016. Det började strax innan jag åkte till London på en semestervecka och sedan har det fortsatt. Sommartid är värst. Det är högsäsong för trakasserier.

Men de använder också el mot hjärnan för att bestraffa mig när jag rapporterar och protesterar. Det händer också att de ger mig huvudvärk. Ibland släpar jag mig upp vid lunchtid. Det här är planerat sedan lång tid tillbaka. Låt mig förklara med ett exempel även om det finns fler (det blir ett annat inlägg).  När jag startade min lilla enskilda firma så letade jag efter ett namn. Det var svårt, så jag tog ett fantasinamn: Eeze Interactive. Efter ett par år upptäckte jag av en slump att det hade kommit en ny medicin mot migrän. Den hette: Eeze. Efter lite research häromdagen upptäckte jag på fass.se att Eeze tillverkades av – Mimer Medical. Mimer kommer från den nordiska mytologin och avser Mimers brunn. Kunskapens brunn. Fattar du? Då vet du också vilken falang som ligger bakom det här.

 

Hemliga injektioner nattetid – för vad?

De har också genomfört militära medicinska experiment i hemlighet. Inte bara på mig. (Ni ser märkena efter hemliga injektioner som jag fick nattetid i mitt eget hem på sensommaren i ett annat blogginlägg.) Utan också på mina små barn. När jag har polisanmält övergreppen på mina barn så har samma sak hänt, varje gång. Jag blir hämtad av polis och körd direkt till psykakuten och inlagd för ”vanföreställningar”. Så har övergreppen genomförts. De militära, medicinska experimenten och nazistiska forskningsprojekten. Under tiden jag har suttit inlåst på psyket och blivit tvångsmedicinerad. Det här har hänt flera gånger.

Men nu går det inte längre att lägga in mig på psyket. Bevisen och min egen lobbying har blivit för påtagliga. För det är precis så det går till nuförtiden. Vill man ha rättvisa, så får man lobba för den. Gå förbi den tjocka ridån av mörkläggningar och desinformation i mellanskikten. I mitt fall börjar informationsgivningen likna tallriksleken. Ingen pratar med mig direkt. Alla har beröringsskräck. Jag börjar gilla tanken på direktdemokrati mer och mer. Och återinfört tjänstemannaansvar.

 

Det är tjänstefel att inte känna igen en psykopat. Det är djävulskt fegt att blunda, tystna och vända ryggen till när ondskan kopplar sitt grepp med förföriska lögner.

Ni saknar fantasin som är nödvändig för att förstå vad ondska kan åstadkomma. Ni saknar kunskap om psykopaters agerande. Det här är psykopater klädda i kostym och uniform. De är vana vid att charma sig fram, slingra sig. Det går inte att förhandla med dem. Det måste man förstå. Men det är det ingen som gör.

Man måste ha total nolltolerans och blockera dem fullständigt. Det är det enda som fungerar. Ni är också fullständigt okunniga om att de faktiska nazisterna inte springer på våra gator. De rör sig i våra myndigheter. Dagens Mengele arbetar som tjänsteman inom Försvaret, Polisen eller Säpo. Även i andra länders motsvarigheter. Och ni är så naiva att ni tror att svenska och internationella politiker kan upptäcka och stoppa dem när de själva verket dras in i smutsen.

Ni behöver förstå vad de gör. Jag har försökt tala om för er på sociala medier, genom besök, e-post och pressreleaser vad som pågår. I fyra år. Ni sover. Ni vänder ryggen till. Ni säger: ”Välkomna. Tortera våra kvinnor och sälj våra barn. Vi säger inget. Vi lovar.” Titta på dessa bilder från sensommar och höst 2017:

På senare tid har jag haft problem med torra och trasiga nagelband. De har tagit upp mina gamla plåster från soporna och stoppat dem inuti min skrubbhandske i duschen. Det här hände flera morgnar i rad. En gång kunde jag själv ha glömt den. Men det här upprepades flera gånger. Lite lätt sadistiskt, mobbande beteende. Eller hur?
På senare tid har jag haft problem med torra och trasiga nagelband. De har tagit upp mina gamla plåster från soporna och stoppat dem inuti min skrubbhandske i duschen. Det här hände flera morgnar i rad. En gång kunde jag själv ha glömt den. Men det här upprepades flera gånger. Lite lätt sadistiskt, mobbande beteende. Eller hur?

 

En morgon för ca två veckor sedan hittar jag ett plåster på glasögonskalmen. Nej, jag har inte lagt dit det heller. Nej, jag går inte i sömnen. De tyckte väl att jag såg lite dåligt. Eller nåt.
En morgon för ca två veckor sedan hittar jag ett plåster på glasögonskalmen. Nej, jag har inte lagt dit det heller. Nej, jag går inte i sömnen. De tyckte väl att jag såg lite dåligt. Kopplade sannolikt till något inlägg på sociala medier kvällen innan.

 

För någon vecka sedan fällde jag upp locket på min laptop och hittade det här - ett plåster fastsatt på skärmen. Kul, eller hur? Ja, jag fattar. Ni har varit här igen.
För någon vecka sedan fällde jag upp locket på min laptop och hittade det här – ett plåster fastsatt på skärmen. Kul, eller hur? Ja, jag fattar. Ni har varit här igen.

 

Under hösten 2017 har de också grävt fram mynt ur min plånbok och placerat på bordet bredvid min dator. En 5-krona. Och 1 Euro. Det finns en symbolik här, ett meddelande. 5:an har jag sett många gånger. Det är 5 NATO-länder. 1 Euro innebär att EU vill ta mina barn ifrån mig. Även USA är inblandade i den här försvarspolitiska familjefrågan. Nu är svenska försvarets bästa gren att skylla ifrån sig och påstå att felet alltid ligger någonannanstans. Så man ska ta det här med en viss nypa salt. I somras påstod de t ex att jag måste stanna hemma för det var för farligt att åka utomlands. "Enbart Sverige kunde skydda mig" hette det. Nu stämde ju inte det heller. Det gick utmärkt att resa, både till Österrike och till Belgien. Även att besöka Indiens territorium här i Sverige.
Under hösten 2017 har de också grävt fram mynt ur min plånbok och placerat på bordet bredvid min dator. En 5-krona. Och 1 Euro. Det finns en symbolik här, ett meddelande. 5:an har jag sett många gånger. Det är 5 NATO-länder. 1 Euro innebär att EU vill ta mina barn ifrån mig. Även USA är inblandade i den här försvarspolitiska familjefrågan. Nu är svenska försvarets bästa gren att skylla ifrån sig och påstå att felet alltid är någon annans. Så man ska ta det här med en nypa salt. I somras påstod de t ex att jag måste stanna hemma för det var för farligt att åka utomlands. ”Enbart Sverige kunde skydda mig” hette det. Nu stämde ju inte det heller. Det gick utmärkt att resa, både till Österrike och till Belgien. Även att besöka Indiens territorium här i Sverige.

 

Sensommar och höst 2017 går de också in i mitt hem och förstör mina kläder. Den här rosa blusen från danska NoaNoa fick en reva.
Sensommar och höst 2017 går de också in i mitt hem och förstör mina kläder. Den här rosa koftan från danska NoaNoa fick en reva.

 

Under tidig höst 2017 upptäcker jag också att min vita blus (okänt, svenskt märke) har fått ett hål.
Under tidig höst 2017 upptäcker jag också att min vita blus (okänt, svenskt märke) har fått ett hål.
Min aprikosfärgade sidentunika från italienska Giulieta som jag köpte i Coburg fick också en rejäl reva hösten 2017. Även textilier som var magasinerade på Actus för något år sedan har förstörts. Då reagerade jag inte, det kunde ju vara en tillfällighet. Men nu förstår jag att de saboterades. Det var blommiga gardiner från Gudrun Sjödén bl a.
Min aprikosfärgade sidentunika från italienska Giulieta som jag köpte i Coburg fick också en rejäl reva hösten 2017. Även textilier som var magasinerade på Actus för något år sedan har förstörts. Då reagerade jag inte, det kunde ju vara en tillfällighet. Men nu förstår jag att de saboterades. Det var blommiga gardiner från Gudrun Sjödén bl a.

 

Alla beter sig som praktsvin

Varför måste man välja mellan alternativ som alla är lika dåliga? Eller har olika grad av totalitär övervakning och kontroll. Jag tillåter mig att vara så gammalmodig att jag tror på demokrati, yttrandefrihet, transparens. Det finns bra och dåliga sidor med alla stater. Men någon måste väl ändå kunna försvara våra rättigheter? Just nu dealar Försvaret med alla nationer för att göra alla nöjda. ”Vi säljer en familjemedlem till den staten så blir de nöjda.” ”Vi säljer den andra familjemedlemmen till den andra staten så blir de nöjda”. Alla ska få sin beskärda del av DNA:t.

De gör som västmakterna gjorde med Afrika – de sätter sig med en karta på bordet och drar streck med linjalen. ”Den här får du”. ”Den här kan du ta, blir det bra?” Hör ni själva hur sjuka de är? För det fattar de inte själva. Och fråga Utrikesdepartementet – om de inte har gömt undan handlingarna vill säga.

 

Mitt tystade Instagram konto

Ja, det är många som är intresserade av att tysta min röst. Ni hör ju själva – bara på ett par rader har jag lyckats förolämpa rätt många i FN:s korrupta och dysfunktionella säkerhetsråd. Och EU. Lika korrupt och dysfunktionellt i dessa frågor. Från allra första början förstod jag på bl a Cecilia Wikström att EU var ett stort problem som hindrade en lösning på mitt och min familjs fall. Det har också bekräftats från en diplomat. Tänk på vad EU vill stå för. Och titta sedan på verkligheten.

Här publicerar jag ett par dumpar av mitt Instagram-konto. Ser det likadant ut för dig när du går in på mitt konto? Texterna kommer publiceras som blogginlägg här snart.

 

Det här är ett par dumpar från mitt Instagram konto 20171211. I stort sett varje inlägg ska ha en text med hashtags och Ping.
Det här är ett par dumpar från mitt Instagram konto 20171211. I stort sett varje inlägg ska ha en text med hashtags och Ping.

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *