Reflektioner: Allt handlar om kommunikation

– Nej, jag tror verkligen inte att jag är särskilt intelligent. I hela mitt liv har jag alltid blivit överkörd och motarbetad. Min arena är väldigt begränsad, och få omständigheter är under min kontroll. Under årens lopp har jag lärt mig att det enda jag kan göra är att använda mitt yrke – kommunikation. När jag möter människor frågar jag mig själv: är den här personen välinformerad, felaktigt informerad (saknar information) eller desinformerad? När jag närmar mig så berättar jag delar av min historia och min verklighet och hoppas att de kompletterar med mitt perspektiv.

Och sen, när de har fått mitt perspektiv – hur agerar de? Det är en helt annan sak, det är då du vet om människor är goda, onda eller helt enkelt bara väldigt bekväma.

Sleeping Beauties är eftertraktade av makthavare

Jag har ofta nämnt sagan om Törnrosa (Sleeping Beauty) i mina blogginlägg eftersom det är ett känt begrepp även bland politiker. För mig är en Sleeping Beauty en välinformerad men passiv person, eller en person som saknar komplett information alternativt är desinformerad och föredrar att få vara kvar i sin lyckliga omedvetenhet.

Så – sover du eller är du vaken?

Desinformerade eller illa informerade barndomsvänner?

Sedan 2013 har jag förlorat precis allt jag hade lyckats bygga upp här i Sverige – yrkesliv, familj, vänner, mina barn, ett hem, mitt anseende och min integritet. Få människor förstår det. Få har den informationen. Så, låt oss se vad genomsnittssvensken gör i den här typen av situation.

Den här våren har jag t ex försökt arrangera en pubkväll eller AW med några barndomsvänner från scouterna. Alla avböjer eller så svarar de inte ens.

Vid det här laget vet alla vad jag råkar ut för och de har fått många möjligheter att fråga och höra av sig för jag har själv sökt dem och försökt ta kontakt. Men ingen frågar och ingen vill veta.

Desinformerade barn

Sedan mars 2017 har jag inte ens fått träffa mina barn. Sadisterna i svenska försvaret – sannolikt KSI – och andra hantlangare inom polis/Säpo har låtit mig slumpmässigt se min son två gånger i 5-15 minuter. Det är ofta min påskpresent, eller julklapp från säkerhetstjänsterna. Däremellan är det helt tyst. Svenska staten och myndigheter klarar inte av att ta ansvar för alla grova brott jag och familjen har drabbats av. Därför påstår de mangrant att det är fel på mig, att jag är psykiskt sjuk och det är allt barnen får höra. De får alltså felaktig information, desinformation.
Mina barn har inget val utan tror naturligtvis på den här ensidiga informationen. Det är ett solklart fall av desinformation och även hjärntvätt, för den som förstår sådana tekniker.
Man kan inte klandra barn för att de inte förstår den vuxna världens bluffar, lögner och manipulationer.

Infiltrationer och tekniker för påverkan – det är vad militära strateger äter till frukost

Något som komplicerar livet för mig är att vi är utsatta för tunga infiltrationer och militära tekniker för påverkan. Eftersom allt det här beror på min familjs bakgrund och att vi därför har ett fall på högsta nivå i FN sedan många år, så är det en fullständigt given omständighet som man måste räkna med.
Häromveckan kommenterade en person som är lite insatt i min situation att man borde tänka som en militär strateg. Jag svarade:
– Infiltrationer och militära tekniker för påverkan är en självklar del av en militärstrategs verktygslåda. Det är lektion 1 för den som planerar en revolution och måste säkra upp de värdefulla offer och nyckelpersoner. De äter människor som oss – mammor och barn – till frukost.
Få människor förstår detta.

Konst och kultur är mer relevanta än nyheter

De här militära teknikerna för påverkan och desinformation gör det ännu viktigare och ännu svårare att kommunicera. Motståndet är kompakt. Det är så oerhört många desinformerade människor som aldrig har läst min blogg eller mina sociala medier utan bara får en tillrättalagd version serverad.
Inför den här konflikten, det här kriget för röda reformer, sökte en del till och med en erfaren kommunikatör som kunde rapportera om allt som händer.
Särskilt ville man åstadkomma reformer inom barnrätt, och sökte en mamma som skulle bli berövad allt hon håller av och därmed – förgäves – tvingas vända upp och ner på en hel värld för att försöka rädda sina egna barn, och sedan när det inte går ska hon försöka rädda all världens barn.

Det är mer än cyniskt.

Manipulationer på makronivå

När jag inte är tystad eller censurerad så gör jag mitt bästa för att berätta om alla manipulationer och dolda agendor på makronivå istället. Det är det enda jag kan göra för att försöka gå förbi och bryta de beräknade intentionerna med denna terror och det skräckvälde som de utsätter mig för.

En del skulle kalla mina texter för poesi eller konst, för traditionella nyhetsförmedlingar kommer aldrig att få berätta om det här.

Allt handlar om kommunikation. Allt kommunicerar. Hur kommunicerar du? Och vad ska vi kräva för information av vår omvärld och våra makthavare? Vilka manipulationer ska vi tåla?

Ladda ner som pdf: Reflektioner Allt handlar om kommmunikation

 

 

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *