Svenska Akademins kris

Alla förfasas över Svenska Akademins sammanbrott. Horace Engdahl kallar det rakt ut för ett ”krig” i Expressen 20180410 och han ”förfäras över råheten i Akademiens maktkamp”. Men den som har sett hur t o m Kungliga Biblioteket fullständigt har imploderat är inte ett dugg förvånad.

Se bilderna på Kungliga Bibliotekets Årsböcker nedan. Exakt vilken avsikt kan man ha med dessa uppslag – bilder på ett webbhotell, bilder på en maffia, på Sverige under 1700-talet med ”krig, kunskap och kultur”, ”boys” och ”bomb”?

Det är svårt att finna något litterärhistoriskt storverk i dessa avbilder. Mycket svårt.

Begreppet ”Kungens män” är synnerligen träffande. Omfattningen och deras makt verkar vara större än någon har insett.

KB_Maffia

KB_Boys

Snart faller Nobel

Nästa institution som kommer falla är sannolikt Nobelstiftelsen.

Det är nämligen väldigt många som är oerhört provocerade över den enväldiga makten hos läkemedelsbolagen som Big Pharma och andra som blockerar konkurrenter som alternativmedicin och läkekonster som inte inbegriper läkemedelsbolagens och medicinteknikbolagens erbjudanden.

Det väcker många känslor när folk uppfattar att dessa bolag med sina köpta forskare och tillrättalagda forskningsresultat aktivt blockerar fullt fungerande alternativa metoder.

Här i Sverige är det många som konstaterar att det ligger en våt flummig filt över all alternativmedicin medan det i andra länder går alldeles utmärkt att få homeopatiska läkemedel och alternativ medicinteknik i situationer där de kan anses vara lämpliga.

Det är också många som förfasas över supermakters biologiska vapen och att epidemier i världen som anses vara framkallade mörkläggs.

Det finns faktiskt en del tecken på att så verkligen är fallet.

Men det får man inte prata om. Inte i Sverige. Inte i EU. Inte i USA.

Hur skulle det se ut? Tänk om det skulle komma fram att politiker och näringsliv har dragit folket vid näsan?

 

Ett kulturliv och ett samhälle i sammanbrott

Det är som sagt en tyst konflikt. Metoderna som används är fruktansvärda. Från bägge håll. Det är medvetna sabotage på vårt samhälle och kulturliv – som har pågått väldigt länge och som nu utsätts för nya sammanbrott.

Det du ser från Kungliga Biblioteket är ju daterat 2011. Det vi ser nu är en våldsam protest mot det som har tillåtits ske.

Inte ens våra barn är förskonade. Det utbetalas mutor från stormakter till svenska politiker och myndigheter för att få köpa svenska barn och använda dem i militära medicinska experiment och förvandla dem till mänskliga robotar. Ingen agerar. Det är många föräldrar som är djupt oroade för deras barn beter sig märkligt. Visst är det oerhört?

Det får Svenska Akademins lilla krig på aderton en gång så hedervärda och respektingivande stolar att blekna. På de där stolarna satt det ju vuxna människor som borde kunna ta sitt förnuft till fånga. Men då krävs det att de får veta vilka metoder de själva är utsatta för.

 

Biologiska vapen som du och internationella politiker avfärdar som ”vanföreställningar”

Men allt det här försöker USA, UK, Sverige och EU mörka. De kallar det för ”psykos” och ”vanföreställningar”.

I realiteten handlar det om totalitära metoder som mindcontrol och biologiska vapen som orsakar rader av märkliga situationer som Transportstyrelsen, obegränsade #metoo-skandaler som får kompetenta män att bete sig helt bisarrt och tvingas avgå, och så nu Svenska Akademin.

Ni vägrar verkligen fatta vad som pågår.

Frågan är – blir det bättre? Hur vet vi det? Särskilt som allting mörkläggs. Från början till slut.

 

Sverige behöver repareras, tvätta sin smutsiga byk och se till att Svenska Akademin och KB fokuserar på kulturhistoria framöver

Sverige behöver repareras, tvätta sin smutsiga byk så att Svenska Akademin och KB gör vad de ska framöver – dokumenterar och bevarar svenskt kulturhistoria.

I lägenheten där jag nu bor har de installerat en tvättmaskin. En Bosch WVF2000. (WWF).

Luckan går inte att öppna. Det saknas ett handtag. Och knappen för lucköppning är stum.

Efter samtal med Bosch support så konstaterar man att modellen inte ens finns längre och att den uppenbarligen behöver repareras.

Det är en oanvändbar tvättmaskin som berättar att i Sverige vägrar korrupta makthavare att tvätta landets smutsiga byk.

Sverige behöver repareras.

 

Det är många pressmeddelanden och tomma ord nu.

Det är många pressmeddelanden och internationella konferenser nu om kvinnors och flickors rättigheter. Men det är inte bara tomma ord utan rena lögner. Det vet den som själv är kvinna och har döttrar i verklighetens Sverige.

I verkligheten pågår grova brott mot mänskligheten och gamla tiders skallmätningar framstår som en mild vårbris jämfört med de grymma och hänsynslösa forskargärningar som vi råkar ut för. Men det döljer politiker effektivt bakom alla tillrättalagda initiativ. Är de så okunniga? Eller ljuger de uppsåtligt?

Det här landet behöver göra sig av med sin proppfulla tvättkorg med skitiga kalsonger och fläckiga trosor med fartränder hela vägen in till FN:s Säkerhetsråd.

Då kommer till och med Svenska Akademins skandaler att klarläggas och Kungliga Biblioteket kan få ägna sig och dåtida och framtida kulturhistoria istället.

Äntligen.

Uppdaterad 20180411

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *