Exempel på uppdrag

Saknar du tid för det strategiska arbetet?

Med samlad erfarenhet från många branscher har Colonia Communication tung kompetens av marknadsföring och kommunikation för teknik- och tjänsteföretag. Strategiska uppdrag i form av marknadsplaner med omvärldsanalys, analys av drivkrafter på marknaden, SWOT-analyser, PESTL-analyser, insikter och djupintervjuer i kundundersökningar är en del av vårt erbjudande. Marknadsundersökningar, både kvalitativa och kvantitativa, och omvärldsbevakning är metoder vi använder för att lyssna av marknaden och kunden. Syftet är att hjälpa våra kunder att få en överblick av marknaden.

Det bästa vi vet är att ge dig resultat!

Content marketing med textproduktion, PR, debattartiklar, pressmeddelanden, broschyrer, webbplatser, nyhetsbrev, innehållsplan och uppdateringar i sociala medier är exempel på hur vi hjälper våra kunder att genomföra sina strategier. Vi arbetar med såväl intern som extern kommunikation, och skriver på både svenska och engelska. Med helhetssyn och genomtänkt strategi träffar budskapet rätt.

Exempel på upppdragsgivare

Colonia Communication arbetar huvudsakligen med B2B och har under årens lopp haft kunder i en rad olika branscher som säkerhet, bygg, utbildning, facility management, läkemedel, medtech och teknik. Vi är också vana vid att samarbeta med reklambyråer, både som frilans och som beställare på kundsidan.

Vi tar ansvar!

Vi gillar samhällsengagemang eftersom alla kan dra ett strå till stacken för en bättre värld med mer transparens, rättvisa och yttrandefrihet som ger en sund dynamik människor emellan. Därför tar vi även pro bono-uppdrag på området. Välkommen!